MARUDERM veido serumas šveičiamasis AHA 10% + BHA 2%, 30 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 40

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397030741
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM veido serumas šveičiamasis AHA 10% + BHA 2%, 30 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

AHA rūgštys nušveičia odos paviršių ir suteikia tolygų toną. BHA rūgštys padeda pašalinti negyvas odos ląsteles ir išvalyti užkimštas poras. Reguliariai naudojant priemonę oda atrodys labiau spindinti ir lygesnė.

10% AHA kompleksas: švelniai pašalina negyvas odos ląsteles, atskleidžia skaistesnę, lygesnę veido spalvą.

2% BHA: giliai įsiskverbia į poras, šveičia iš vidaus, pašalina užsikimšimą, kovoja su spuogais ir pagerina odos tekstūrą.

Tepkite ant švarios ir sausos veido odos, vengdami akių srities. Palikite veikti ne ilgiau kaip 10 minučių. Kruopščiai nuplaukite vandeniu. Naudoti 1-2 (ne daugiau kaip 2) kartus per savaitę. Naudodami šį gaminį naudokite apsaugos nuo saulės priemones ir apribokite saulės poveikį.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ar sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant sudirgusios odos. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Saugoti nuo vaikų.

Aqua, Glycolic Acid, Lactic Acid, Citric Acid, PropyleneGlycol, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Tartaric Acid, Malic Acid, XanthanGum, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Pyrus Malus Fruit Extract, Vitis ViniferaLeaf Extract, Citrus Medica Fruit Juice Extract, Vaccinium Myrtillus FruitExtract, Saccharum Officinarum Extract, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Arginine, Aspartic Acid, PCA, PotassiumSorbate, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Lactate, Sodium PCA, Tetrasodium EDTA.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: