MARTINELIA lūpų balzamas Squishcorns, įvairių rūšių, 2 g

Pridėti prie pageidavimų

3,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 16

Prekės kodas :
8436576506141
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARTINELIA lūpų balzamas Squishcorns, įvairių rūšių, 2 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Kiekvienai mažajai madistei tikrai patiks šitie naujieji Martinelia lūpų balzamai. Tai ne tik paprastas lūpų balzamas, bet kartu ir pakabukas bei minkomas žaisliukas.

Pats balzamas paslėptas žaisliuko pagrinde, puikiai paskirstomas švariu piršteliu ar specialiu aplikatoriumi (rinkinyje nėra). Balzamas puikiai drėkina ir maitina lūpas, apsaugo jas nuo neigiamo aplinkos poveikio. Taip pat suteikia lūpytėms švelnumo ir vos pastebimo blizgesio, skaniai kvepia.

Skirtingi vienaragiai pasižymi skirtingais aromatais, bet visi tikrai sužavės kiekvieną. Tai taps puikia staigmena ar dovana.

DĖMESIO! Lūpų balzamai parenkami atsitiktine tvarka.

Balzamą tepti ant švarios lūpų odos, kai reikia.

Lūpų balzamas - BLUEBERRY/ POLYBUTENE. PARAFFINUM LIQUIDUM. ETHYLHEXYL PALMITATE. CERA ALBA. PHENOXYETHANOL. MICA. PARFUM. BENZYL BENZOATE. BENZYL ALCOHOL. O-CYMEN-5-OL.TOCOPHERYL ACETATE. C115850. CI 77891. CI 42090.Lūpų balzamas- BANANA/ POLYBUTENE. PARAFFINUM LIQUIDUM. ETHYLHEXYL PALMITATE. CERA ALBA PHENOXYETHANOL. MICA. PARFUM, EUGENOL. O-CYMEN-5-OL TOCOPHERYL ACETATE, CI 19140,CI 77891. CI 42090Lūpų balzamas - WATERMELON/ POLYBUTENE. PARAFFINUM LIQUIDUM. ETHYLHEXYL PALMITATE. CERA ALBA. PHENOXYETHANOL. MICA. PARFUM. BENZYL BENZOATE. BENZYL ALCOHOL. O-CYMEN-5-OL. TOCOPHERYL ACETATE C115850.CI 15850. CI 77891.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: