UNICORNS kaukė pėdoms šveičiamoji, 28 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 20

Prekės kodas :
3609680220820
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
UNICORNS kaukė pėdoms šveičiamoji, 28 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Vienaragiai paruošė stebuklingą priemonę jūsų kojoms! Kaukės skirtos tobulam pedikiūrui namuose. Kaukės sudėtyje esantys komponentai švelniai nušveičia šiurkščią odą, suragėjimus ir nuospaudas. Kojinės formos kaukės naudojimas yra paprastas ir patogus. Po naudojimo kojos atrodo išpuoselėtos, pėdų oda tampa švelni ir lygi.

Pakuotėje 1 pora kojinaičių.

Išimkite kaukę iš pakuotės ir perpjaukite kaukę išilgai pažymėtos linijos. Uždėkite ant švarių kojų ir palikite 60-90 minučių. Praėjus nurodytam laikui, nuimkite kaukę ir nuplaukite kojas šiltu vandeniu ir muilu.

4-7 dieną po naudojimo šiurkšti pėdų oda pradės aktyviai šalintis. Procesas tęsis kitas 3-5 dienas. Per šį laikotarpį nenaudokite papildomų mechaninių priemonių šiurkščiai odai ir nuospaudoms pašalinti.

Įspėjimai: nenaudoti ant jautrios ar pažeistos odos. Saugotis patekimo į akis. Patekus skalaukite vandeniu. Naudoti tik su suaugusiųjų priežiūra. Kosmetikos gaminys skirtas tik išoriniam naudojimui.

AQUA, ALCOHOL, UREA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, LACTIC ACID, SODIUM LAURETH SULFATE, TRIETHANOLAMINE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPANEDIOL, CHRYSANTHELLUM INDICUM EXTRACT, SODIUM LACTATE, GLYCOLIC ACID, PARFUM, ALLANTOIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SUCROSE, DISODIUM EDTA, SODIUM CITRATE, MALIC ACID, TARTARIC ACID, 1,2-HEXANEDIOL, PAPAIN, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, SODIUM HYALURONATE.

Unicorns Approve - dekoratyvinės kosmetikos prekės ženklas, kuris reiškia kažką unikalaus, kad kiekviena mergina ar moteris galėtų pabrėžti savo unikalumą ir natūralų grožį.

Pavadinimas parinktas neatsitiktinai. Kiekviena mergina, tai tam tikra prasme, tarsi vienaragis, magiška ir nepakartojama. Todėl ir kosmetikos gaminiai turi būti unikalūs. Asortimente tikrai kiekviena ras savo perliukus bei galės sekti naujausias mados tendencijas.

Kilmės šalis Kinija.

Atsakingas asmuo: TARGET Via Montebello 27, 20121 Milan, Italy +39 0267100633, E-MAIL: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: