IDEE DERM BABY vonios ir dušo emulsija 2in1 su lanolinu ir emolientais kūdikiams, 400 ml

Pridėti prie pageidavimų

7,79 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 32

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5902082213659
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
IDEE DERM BABY vonios ir dušo emulsija 2in1 su lanolinu ir emolientais kūdikiams, 400 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mažiesiems, kurie nusipelnė švelnumo

Nauja linija vaikams ir kūdikiams sukurta atsižvelgiant į mažųjų lobių ir jų rūpestingų tėvų poreikius. Kosmetika atliepia natūralumą ir švelnumą, priemonės dermatologiškai patikrintos, kad būtų užtikrintas maksimalus saugumas.

IDEE DERM BABY 2in1 emulsija yra specialiai sukurta kasdienei švelnios kūdikių ir vaikų odos priežiūrai nuo pirmųjų gyvenimo dienų. Pagrindinė šios emulsijos veiklioji medžiaga yra hipoalerginis lanolinas, savo sudėtimi panašus į žmogaus riebalus, todėl ją puikiai toleruoja jautri vaikų oda. Emulsija veiksmingai apsaugo nuo išsausėjimo, švelniai drėkina ir palieka vaiko odą nepriekaištingai lygią, švelnią ir nuramintą.

Veikliosios medžiagos: emolientai, saulėgrąžų aliejus, lanolinas, betainas, medvilnės ekstraktas, švelnūs valantys komponentai.

Pripildykite vonią vandens ir įpilkite maždaug 1-2 dangtelius vonios emulsijos. Tada švelniai plaukite kūdikio kūną rankomis arba minkšta plaušine.

Aqua, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Solanum Tuberosum Starch, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Betaine, Lanolin, Decyl Oleate, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract, Tocopherol, Hydroxypropyl Guar, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Potassium Hydroxide, Citric Acid.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: