-35% 7DAYS B COLOUR Lūpų blizgis putlinantis / 02 Soft pink, 2,5 ml

7 DAYS B.COLOUR Lūpų blizgis putlinantis / 02 Soft pink, 2,5 ml

Pridėti prie pageidavimų

6,49 €

9,99 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 26

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8057592522061
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
7 DAYS B.COLOUR Lūpų blizgis putlinantis / 02 Soft pink, 2,5 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Suteikite savo lūpoms maksimalaus putlumo su B.Colour lūpų blizgesiu. Jis taps jūsų slaptuoju ginklu, kad vizualiai padidintumėte lūpų apimtį.

Naujoviška formulė su hialurono rūgštimi ir simondsijų aliejumi intensyviai drėkina, minkština odą ir vizualiai padidina lūpas. Jo nelipni tekstūra ir siauras aplikatorius leidžia puikiai ir preciziškai užtepti priemonę be lipnumo jausmo.

Tokį blizgį galima naudoti vieną, kad atrodytumėte natūraliai, arba derinti su spalvotais lūpų dažais, kad išgautumėte papildomo žavesio.

Aplikatoriaus pagalba tepkite blizgį ant švarios lūpų odos.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui; vengti patekimo į akis, patekus į akis, nedelsiant nuplauti dideliu kiekiu vandens ir kreiptis į gydytoją; nenaudoti ant pažeistos odos; nenaudoti esant padidėjusiam jautrumui bet kuriai sudedamajai daliai; laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje; laikyti nuo 5 °C iki 25 °C temperatūroje.

ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, ISONONYL, ISONONANOATE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, RICINUS COMMUNIS SEED OIL / RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, AROMA / FLAVOR, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, HYDROGENATED CASTOR OIL, PUNICA GRANATUM FLOWER EXTRACT, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE.

7 DAYS kosmetika – tai galimybė išreikšti save, parodyti savo asmenybę, daugiau papasakoti apie savo charakterį ir nuotaiką bei pabrėžti unikalią prigimtį. Kūrybiškas ir eksperimentinis požiūris į makiažą ir odos priežiūrą gali padėti rasti savo stilių, sustiprinti savigarbą, priimti ir mylėti save ir savo išvaizdą.

Platus produktų asortimentas, įrodytas jų efektyvumas, priimtina kaina ir paprastas naudojimas leidžia džiaugtis tobulais rezultatais ir skirtingais įvaizdžiais.

Kilmės šalis Kinija.

Atsakingas asmuo už notifikavimą: Sofis SRL Via Vincenzo Monti 8 INT. 207/52; 20123. Milano. Italija. e.mail: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: