-35% TOP Nauja 7DAYS B COLOUR Blakstienų tušas Volume & Curl dūminiam makiažui/ 08 Juoda sp, 8 ml

7 DAYS B.COLOUR Blakstienų tušas Volume & Curl dūminiam makiažui/ 08 Juoda sp, 8 ml

Pridėti prie pageidavimų

8,44 €

12,99 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 34

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8057592522351
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
7 DAYS B.COLOUR Blakstienų tušas Volume & Curl dūminiam makiažui/ 08 Juoda sp, 8 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Džiaukitės tobulomis blakstienomis su tušu Volume & Curl 7 Days B.Colour.

Jo silikoninis šepetėlis atskiria kiekvieną blakstieną, užtikrina XXL apimtį, kad blakstienos būtų tobulai užriestos ir intensyvios juodos spalvos, atskleidžiančios žavingo padūmavusių akių makiažo paslaptį.

Speciali formulė intensyviai maitina ir stiprina blakstienas, suteikdama akinančią išvaizdą. Tušas netrupa, nesukuria gumulėlių.

Mėgaukitės ilgai išliekančiu įvaizdžiu.

Šepetėliu švelniais judesiais patepkite blakstenas tušu nuo šaknų iki galiukų. Jei norite labiau pabrėžti, tepkite daugiau sluoksnių.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui; vengti patekimo į akis; patekus į akis, nedelsiant nuplauti dideliu kiekiu vandens ir kreiptis į gydytoją; nenaudoti ant pažeistos odos; nenaudoti esant padidėjusiam jautrumui bet kuriai sudedamajai daliai; laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje; laikyti nuo 5 °C iki 25 °C temperatūroje; saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

AQUA, CERA ALBA, PARAFFIN, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, TRIETHANOLAMINE, PEG-40 STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, SHELLAC CERA/WAX, PVP, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN.

7 DAYS kosmetika – tai galimybė išreikšti save, parodyti savo asmenybę, daugiau papasakoti apie savo charakterį ir nuotaiką bei pabrėžti unikalią prigimtį. Kūrybiškas ir eksperimentinis požiūris į makiažą ir odos priežiūrą gali padėti rasti savo stilių, sustiprinti savigarbą, priimti ir mylėti save ir savo išvaizdą.

Platus produktų asortimentas, įrodytas jų efektyvumas, priimtina kaina ir paprastas naudojimas leidžia džiaugtis tobulais rezultatais ir skirtingais įvaizdžiais.

Kilmės šalis Kinija.

Atsakingas asmuo už notifikavimą: Sofis SRL Via Vincenzo Monti 8 INT. 207/52; 20123. Milano. Italija. e.mail: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: