MARUDERM veido serumas šviesinamasis su glutationu, 30 ml

Pridėti prie pageidavimų

10,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 44

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397030888
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM veido serumas šviesinamasis su glutationu, 30 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Serumas praturtintas glutationu, arbutinu ir saldymedžio šaknų ekstraktu, padeda pašviesinti, drėkinti ir spręsti odos spalvos pakitimo problemas.

Veiksmingai sumažina tamsias dėmes bei nelygias odos dėmeles. Suteikia gilų drėkinimą, todėl oda tampa švelni ir gaivi. Tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią.

Intensyvus glutationo kompleksas: garsėjantis savo odą gerinančiomis savybėmis, aktyviai šviesina ir išlygina odos atspalvį, kovoja su spalvos pasikeitimu.

Alfa arbutinas: stiprus biologiškai aktyvus, pastebimai sumažina tamsių dėmių, hiperpigmentacijos požymius.

Saldymedžio šaknų ekstraktas: laiko patikrintas ingredientas, ramina odos sudirgimus ir sumažina spalvos pasikeitimą, todėl oda tampa lygesnė ir švytinti.

Ryte ir vakare masažuodami užtepkite kelis lašus serumo ant švarios odos.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ar sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Tik išoriniam naudojimui. Venkite tiesioginio kontakto su akimis. Patekus į akis, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Glycerin, Alpha-Arbutin, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Glutathione, Arginine, Sodium PCA, Aspartic Acid, Stearic Acid, Glycine, Alanine, Sodium Lactate, Serine, Threonine, Isoleucine, Valine, Proline, Potassium Sorbate, Histidine, Sodium Benzoate, PCA, Inulin Lauryl Carbomate, Phenylalanine, Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Parfum,Tetrasodium EDTA

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: