MARUDERM veido serumas su retinoliu 0,5%, 30 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 40

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397030796
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM veido serumas su retinoliu 0,5%, 30 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Serumo sudėtyje yra retinolio, todėl užtikrinama intensyvi odos priežiūrą, skatinamas odos atsinaujinimas. Tai padeda odai atrodyti skaistesnei ir spindinčiai. Serumas padeda vizualiai sumažinti poras bei suteikia glotnumo.

0,5% Retinolio: ši koncentruota retinolio formulė pagreitina odos atsinaujinimą, sumažina smulkių linijų ir amžiaus dėmių atsiradimą, kad oda būtų lygesnė ir atgaivinta.

Vakare, prieš kremo naudojimą, ant veido užlašinkite kelis lašus serumo, įtapšnokite į odą. Nenaudokite jo kartu su kitomis retinoidais grįstomis procedūromis ar priemonėmis. Naudodami šį produktą saugokite odą nuo saulės poveikio. Retinolis gali sukelti dirginimą ir paraudimą, ypač aplink akis ir burną, bet po kelių kartų jokių nemalonių pojūčių neturėtų likti.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ar sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Tik išoriniam naudojimui. Venkite tiesioginio kontakto su akimis. Patekus į akis, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Sudėtyje yra vitamino A. Prieš naudojant atsižvelgti į paros dozę.

C12-15 Alkyl Benzoate, Squalane, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Punica Granatum Seed Oil, Rosa Canina Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Retinol, Retinyl Palmitate, Ceramide Np, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja Oil, Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethiconol, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol, Bht.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: