-40% IDC INSTITUTE valančios juostelės nosies odos sričiai vyrams su negyvosios jūros mineralais, 5 vnt

IDC INSTITUTE juostelės nosies odos sričiai vyrams valomosios, 5 vnt.

Pridėti prie pageidavimų

3,29 €

5,49 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 14

Prekės kodas :
8436576502297
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
IDC INSTITUTE juostelės nosies odos sričiai vyrams valomosios, 5 vnt.
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Giliai valančios poras juostelės – tai vieno žingsnio valymo procedūra, specialiai sukurta atkimšti poras ir pašalinti nepageidaujamus inkštirus. Priemonė su Negyvosios jūros mineralais bei valomąja juodąja anglimi. Juostelės pašalina nešvarumus ir riebalus, kurie užkemša poras, todėl oda lieka švari ir lygi.

Pakuotėje net 5 vnt.

Kruopščiai sudrėkinkite nosies odą vandeniu. Jei nosis nėra pakankamai drėgna, juostelė gali neprilipti ir ji gali būti neveiksminga. Uždėkite juostelę ant sudrėkintos nosies, paspauskite ir išlyginkite oro burbuliukus, užtikrindami gerą kontaktą su oda. Leiskite juostelei išdžiūti. Juostelę lėtai ir atsargiai nulupkite, pradėdami nuo kraštų, traukdami link centro. Jei yra likučių, nuplaukite vandeniu. Tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant jautrios ar pažeistos odos.

AQUA. PVP.POLYVINYL ALCOHOL. ACRYLATES COPOLYMER. HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER (AND) ALCOHOL. GLYCERIN. DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE.CHARCOAL POWDER. PARFUM. HEXYL CINNAMAL. BENZYL SALICYLATE.

IDC INSTITUTE rūpinasi jumis nuolat plėsdamas savo gaminių asortimentą. Keičiantis madai ir kosmetikos tendencijoms prisitaiko prie vartotojų poreikių. Kosmetikos gaminiai išsiskiria savo puikiu kokybės ir kainos santykiu, įdomiomis tekstūromis bei formomis. Patrauklus pakuotės dizainas bei puikios sudėtys visada vilioja išbandyti šio prekės ženklo gaminius, iš kurių tikrai atrasite savo favoritus, tiek odos priežiūrai, tiek dovanai.

Gamintojas Aquarius Cosmetic, Ispanija.

Atsakingas asmuo: AQUARIUS Calle Picapedrers, 3, Poligono Ind. La Torruella. 08508, Masies De Voltrega (les) Barcelona, España. +34 886-13-66. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: