ABSOLUTE CARE kremas veidui dieninis Retinolis, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

11,69 €

17,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 47

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
7290105025685
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ABSOLUTE CARE kremas veidui dieninis Retinolis, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Retinolis, taip pat žinomas kaip vitaminas A, yra klasikinė veiklioji medžiaga, rekomenduojama norint apsaugot odą nuo senėjimo.
Retinolis padeda atkurti kolageno skaidulas ir suintensyvinti odos atsinaujinimo procesus. Esant Vitamino A trūkumui oda tampa šiurkšti, sausa ir kieta. Retinolis padeda pagerinti odos struktūrą, stangrumą ir lygumą.

Vitaminas A yra uždarytas miniatiūrinėse kapsulėse, kurios palaiko šviežumą ir stabilumą. Užtepus, Retinolis atpalaiduojamas ir suteikia odai galingas anti-senėjimo savybes.

Šios serijos produktai yra praturtinti Vitaminu E. Vitaminas E yra svarbus antioksidantas, kuris kovoja su laisvaisiais radikalais.

Retinolio linijoje taip pat yra „DuraQuenchTM IQ“ - drėkinamoji formulė, kuri ne tik drėkina odą, bet ir padeda išlaikyti drėgmę
Reguliarus Retinol produktų naudojimas lemia sveikesnės odos išvaizdą. Oda tampa gaivi, švytinti ir akivaizdžiai atjaunėjusi.

Šios linijos produktai tinka visų tipų odai.

Retinolio kremas dienai su Vitaminų A & E kokteiliu. Pažangus dieninis kremas, sukurtas išskirtinės ir visiškai naujos formulės pagrindu. Kremas maitina odą, padidina natūralų drėgmės lygį.

Reguliaraus naudojimo rezultatas : jaunatviška, energija švytinti veido oda.

Kilmės šalis Izraelis.

Lengvai tapšnojant pirštų galiukais paskirstyti ant švarios odos, kol priemonė visiškai įsigers. Naudokite kartu su kitomis šios serijos priemonėmis.

Aqua, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Isoamyl Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isoamyl Laurate, PEG-40 stearate, Squalane, Butyrospermum Parkii, Phenoxyethanol, Glyceryl Caprylate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Propanediol, Sorbitan Tristearate, Isostearyl Isostearate, Potassium Cetyl Phosphate, Behenic Acid, Cetyl Behenate, Polymethyl Methacrylate, Allantoin, Chlorphenesin, Dicetyl phosphate, Tricaprylin, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Retinyl Palmitate, BHT, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: