RAVI Senses namų kvapas - difuzorius Noir, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

6,90 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 28

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5906900119703
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
RAVI Senses namų kvapas - difuzorius Noir, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Atsiliepimai (0)

Namų kvapai tampa neatsiejama jaukios atmosferos dalimi. Tinkamai parinktas aromatas padeda atsipalaiduoti, gali pagerinti nuotaiką.

Namų kvapas su lazdelėmis - tai tikra interjero detalė, kuri pagyvina namus ir yra sukurtas ne tik aromatui skleisti, bet ir jūsų malonumui.

Noir - tai sodri, juodųjų vaisių aromatinė kompozicija. Sukurkite savo namuose jausmingą ir paslaptingą atmosferą su Senses difuzoriumi.

Rinkinyje: buteliukas su skysčiu, buteliuko su skysčiu transportavimui (saugojimui) skirtas įspaudžiamas plastikinis kamštelis, lazdelių komplektas.

Instrukcija: buteliuką su skysčiu statyti ant lygaus kieto paviršiaus. Nuimti apsauginį dangtelį ir sumerkti lazdeles. Pastoviam kvapui palaikyti lazdeles keisti pusėmis (vartyti). Po naudojimo nepamirškite nuplauti rankų.
Dėmesio: Saugotis, kad nepatektų į akis ir ant odos. Gali sukelti alerginę reakciją ar dirginti. Patekus ant odos: plauti dideliu vandens kiekiu. Patekus į akis: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Nepraryti. Prarijus: Nedelsiant skambinti į apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biurą/kreiptis į gydytoją. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Pavojus. Gali sukelti alerginę reakciją.
H412 Kenksminga vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: