FIORENTINO stačiakampių muilų su gėlių rašto įspaudu rinkinys Rožė, 3x125 g

Pridėti prie pageidavimų

8,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 36

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8032665594930
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
FIORENTINO stačiakampių muilų su gėlių rašto įspaudu rinkinys Rožė, 3x125 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Ypatingas muilas iš Italijos Saponificio Artigianale Fiorentino yra rankų darbo, natūralus ir 100% augalinis. Šie tarsi mažyčiai meno kūriniai yra be dirbtinių dažiklių ir cheminių detergentų, tausojantys ne tik aplinką, bet ir Jūsų sveikatą.

Natūralus Saponificio Artigianale Fiorentino muilas kvepiantis ypatingu rožių kvapu pasižymi puikiomis savybėmis. Šį muilą yra nepaprastai malonu naudoti.

Švelniai plauna ir valo odą. Reguliariai naudojant muilą oda tampa itin lygi, atgaivinta, elastinga ir sudrėkinta. Natūralių itališkų muilų receptūra paremta aukščiausios kokybės natūraliais augaliniais aliejais, o pagrindinis ekstraktas yra kokosų aliejus, kuris drėkina, maitina bei ramina odą.

Elegantiškos formos Saponificio Artigianale Fiorentino muilai tampa tikra bet kurio vonios kambario puošmena ir puikia kvapnia dovana mylimam žmogui.

FUNKCIJOS:
- sudėtyje yra tik natūralūs augaliniai aliejai
- pagrindinis augalų ekstraktas - kokosų aliejus
- be gyvūninės kilmės produktų
- sudėtyje yra 2% natūralaus kvapo
- dermatologiškai patikrintas
- nebandyta su gyvūnais

Muilo kvapas elegantiškas, atpalaiduojantis. Visos žaliavos yra kruopščiai atrenkamos, testuojamos. Kiekviena nauja partija muilo yra tikrinama dermatologų. Muilai visuomet švieži, nes tik gavus užsakymą jie gaminami ir pakuojami, visas procesas atliekamas rankomis išskyrus masės maišymas ir štampavimas.

Muilas netęžta esant drėgmei, neskilinėja, puikiai putoja, aromatas išlieka iki pat muilo naudojimo galo, nesausina odos. Dėžutėje esantis muilas supakuotas taip, kad pirkėjas gali apžiūrėti ir pauostyti, bet negali išimti ir liesti, taip užtikrinama, kad pirkėjas gaus tvarkingą prekę. Pakuotė yra kuriama įmonės dizainerio, dėl to ypač daug dėmesio skiriama prabangiam pakavimui, kokybiškam popieriui, tvirtom dėžutėm, patraukliam apipavidalinimui, kuris atspindėtų kvapnumą, kokybę ir trauktų pirkėjus.

Ši prabangi aromatingo muilo dėžutė yra ideali dovana bet kokiai progai.

Naudojimas: naudoti kaip įprastą muilą. Natūralios sudėties muilą rekomenduojama naudoti visų tipų odai, taip pat ir vaikams, visai šeimai.

Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Titanium Dioxide,Tetrasodium Etidronate,Geraniol, Citronellol,Hydroxycitronellal, Eugenol.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: