RADICAL MEN šampūnas nuo pleiskanų stiprinantis vyrams, 400 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,69 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 19

Prekės kodas :
5900117010273
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
RADICAL MEN šampūnas nuo pleiskanų stiprinantis vyrams, 400 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Stiprinantis vyriškas šampūnas nuo pleiskanų visų tipų plaukams su triguba galia. Efektyviai mažina pleiskanas ir polinkį joms susidaryti, ramina galvos odą, stiprina plaukus ir gerina jų būklę. Radical šampūnas - tai stiprus pagalbininkas kovojant su plaukų slinkimu. Suteikia trigubą rezultatą: pašalina iki 100% matomų pleiskanų, stabdo jų susidarymą bei akivaizdžiai stiprina plaukus. Šampūno įspūdingą poveikį lemia praturtinta sudėtis iš itin veiksmingų ir koncentruotų ingredientų. Asiūklio ekstraktas intensyviai stiprina plaukus ir mažina jų slinkimą. Piroktono olaminas pašalina pleiskanas ir neleidžia joms susidartyti. Cinkas pašalina riebalų perteklių, ramina ir drėkina galvos odą.

Naudojimas: paskirstykite šampūną ant drėgnų plaukų ir švelniai įmasažuokite į galvos odą. Palikite 2-3 minutes, ir kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Aqua , Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Inulin, Parfum , Arginine, Caffeine, Equisetum Arvense Leaf Extract, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Lactic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: