Nauja LUX muilas Velvet Touch, 80g

LUX muilas Velvet Touch, 80 g

Pridėti prie pageidavimų

0,89 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 4

Prekės kodas :
8886467000577
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
LUX muilas Velvet Touch, 80 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Gaivinanti kvapų kompozicija ir švelni priežiūros formulė lepina jūsų odą ir suteikia gaivumo bei gyvybingumo jausmą. Palepinkite save aromatingo odos priežiūros ritualo prabanga!

Muilas švelnios formulės, puikiai putoja ir valo odą, praturtintas aktyviais komponentais, o ant odos palieka švelnų gėlių aromato šleifą.

Tinka kasdieniniam naudojimui.

Švelniais masažiniais judesiais įtrinkite į odą, kol susidarys putos. Nuplaukite.

Atsargumo priemonės: Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Naudoti pagal paskirtį. Saugotis, kad nepatektų į akis! PATEKUS Į AKIS: kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis.

Sodium Palmate, Aqua, Sodium Palm Kernelate, Talc, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Citric Acid, PEG-45M, Tetrasodium Edta, Tetrasodium Etidronate, Disodium Distyrylblphenyl Disulfonate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Silica, Sericin, Rosa Gallica Flower Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, Butylated Hydroxytoluene (BHT), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Nelumbium Speciosum Flower Oil, Potassium Sorbate, Cymbopogon Martini Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.

Lux prekės ženklo šaknys siekia daugiau nei šimtmetį. Nuo pat pradžių jis pasižymėjo neprilygstama kokybe ir dėmesiu detalėms, o tai lėmė, kad jis tapo kūno priežiūros pasaulio ikona. Įkvėpti viso pasaulio kvapų, jų muilai - tai kruopštaus išskirtinių ingredientų derinimo rezultatas, kuris ne tik rūpinasi oda, bet ir žadina pojūčius.

Pagaminta Indonezijoje pagal užsakymą.

Atsakingas asmuo Europe Distribution Group Sp. z o.o./ ul. Polna 8 55-114 Kryniczno Lenkija. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: