SHIK Baby vaikiškas muilas su alavijo ekstraktu, 5 x 70 g

Pridėti prie pageidavimų

2,79 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 12

Prekės kodas :
4820023363779
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
SHIK Baby vaikiškas muilas su alavijo ekstraktu, 5 x 70 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Shik vaikiškas muilas yra puiki priemonė jautriai ir gležnai odai valyti. Gležnam vaiko epidermiui reikia ypatingos ir subtilios priežiūros. Kosmetikos gaminio sudėtyje yra tik natūralūs komponentai ir naudingų augalų ekstraktai. Dėl šios priežasties produktas yra saugus kūdikio odelei, o taip pat suaugusiems su jatria oda. Susilietus su vandeniu, muilas sukuria švelnias tirštas putas. Produkto sudėtis yra praturtinta glicerinu ir natūraliais komponentais, kurie prisotina odą reikiama drėgme ir naudingais mikroelementais, pasižymi minkštinamuoju ir glotninamuoju poveikiu. Muilas su alavijo ekstraktu pasižymi ekstra drėkinamosiomis savybėmis, nuramina ir neleidžia odai išsausėti. Natūralus tualetinis vaikiškas muilas nedirgina vaiko odos, maloniai kvepia, sudetyje neturi alergenų. Tinka kasdieniam naudojimui.

Pakuotėje 5 vnt.

Naudoti kaip įprastą muilą. Rekomenduojamas naudoti jautriai odai, tinka visų tipų odai, taip pat ir kūdikiams, visai šeimai.

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Tallowate, Aqua, Glycerin, Parfum, Aloe Vera Callus Extract, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Isopropyl Palmitate, Octyldodecanol, Etidronic Acid, BHT, CI77891.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: