-35% 7DAYS B COLOUR PRO CAPSULE SuperStay Fiksuojantis antakių vaškas / HIGH TECH 24H, 1,15 g

7 DAYS B.COLOUR PRO CAPSULE SuperStay Fiksuojantis antakių vaškas / HIGH TECH 24H, 1,15 g

Pridėti prie pageidavimų

8,77 €

13,49 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 36

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8053617423573
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
7 DAYS B.COLOUR PRO CAPSULE SuperStay Fiksuojantis antakių vaškas / HIGH TECH 24H, 1,15 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Džiaukitės nepriekaištingais antakiais 24 valandas su 2in1 antakių vašku ir Pro Capsule kolekcijos!

Šis fiksuojamasis vaškas su ilgalaikiu formavimo efektu puikiai tinka ploniems ar storiems, standiems ar maištingiems antakiams, todėl pasiekiamas nepriekaištingas rezultatas be lipnumo pojūčio.

Praktiškas „du viename“ aukštųjų technologijų formatas leidžia lengvai sukurti tobulą antakių formą vos per 10 sekundžių, bet kada ir bet kur:

- Vaško lazdelė lengvai ir patogiai paskirsto patį vašką ant plaukelių.

- Patogus specialus šepetėlis atskiria ir suformuoja tobulą antakių formą.


Fix&Care formulė rūpinasi ir tvirtai fiksuoja net pačius maištingiausius plaukelius. Vitaminas E drėkina, maitina ir stiprina. Vaško tekstūra puikiai padengia plaukus, jų nesulipina, palikdama juos švelnius ir elastingus.

Šis antakių fiksatorius puikiai išsilaiko 24 valandas, net ir po intensyvių treniruočių, miego ar lietaus. Gali būti naudojamas prieš antakių pieštukus ar iš karto po jų naudojimo.

Kompaktiškas formatas leidžia reguliuoti antakių formą visos dienos metu ir visada pasiekti nepriekaištingą įvaizdį.

Paskirstykite vašką ant antakių plaukelių, šepetėliu atsargiai padarykite norimą formą ir užfiksuokite.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui; vengti patekimo į akis, patekus į akis, nedelsiant nuplauti dideliu kiekiu vandens ir kreiptis į gydytoją; nenaudoti ant pažeistos odos; nenaudoti esant padidėjusiam jautrumui bet kuriai sudedamajai daliai; laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje; laikyti nuo 5 °C iki 25 °C temperatūroje.

SYNTHETIC WAX, METHYL TRIMETHICONE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYISOBUTENE, HYDROGENATED STYRENE/METHYLSTYRENE/INDENE COPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TALC, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, PHENYL TRIMETHICONE, PARAFFIN, SILICA DIMETHYL SILYLATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BHT.

7 DAYS kosmetika – tai galimybė išreikšti save, parodyti savo asmenybę, daugiau papasakoti apie savo charakterį ir nuotaiką bei pabrėžti unikalią prigimtį. Kūrybiškas ir eksperimentinis požiūris į makiažą ir odos priežiūrą gali padėti rasti savo stilių, sustiprinti savigarbą, priimti ir mylėti save ir savo išvaizdą.

Platus produktų asortimentas, įrodytas jų efektyvumas, priimtina kaina ir paprastas naudojimas leidžia džiaugtis tobulais rezultatais ir skirtingais įvaizdžiais.

Kilmės šalis Kinija.

Atsakingas asmuo už notifikavimą: Sofis SRL Via Vincenzo Monti 8 INT. 207/52; 20123. Milano. Italija. e.mail: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: