BIOMED NATURAL WHITENING burnos skalavimo skystis, 500 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,19 €

5,99 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 17

Prekės kodas :
7640340650331
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
BIOMED NATURAL WHITENING burnos skalavimo skystis, 500 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Burnos skalavimo skystis su turtinga sudėtimi jūsų kompleksinei burnos priežiūrai.

Natūralus fermentas papainas, gaunamas iš papajos ekstrakto, padeda pašalinti dantų apnašas ir švelniai balina dantis. Kokosų ekstraktas, suteikiantis šiam burnos skalavimo skysčiui unikalų skonį, skatina dantenų sveikatą. Veiklioji medžiaga L-argininas ir multimineralinis aktyvus kompleksas, įskaitant cinką, varį ir magnį, stiprina ir atkuria dantų emalį. Gysločio ir beržo lapų ekstraktai padeda apsisaugoti nuo dantų ėduonies ir ramina dantenas. Mentolis kartu su cinko druskomis suteikia gaivumo pojūtį. Stevijos ekstraktas (natūralus saldiklis) rūpinasi minkštais burnos audiniais ir stiprina dantenas.

Užpildykite buteliuko dangtelį burnos skalavimo skysčiu. Neskieskite vandeniu. Vieną minutę skalaukite burną, tada išspjaukite. Neprarykite.

Svarbu! Panaudojus burnos skalavimo skystį reikia išspjauti! Vaikai iki 8 metų burnos skalavimo skystį turėtų naudoti prižiūrimi suaugusiųjų. Kad dantenos ir dantys būtų sveiki, naudokite burnos skalavimo skystį kiekvieną dieną po valgio ir išsivalę dantis su BIOMED® SUPERWHITE dantų pasta ir BIOMED® dantų šepetėliais. Burnos skalavimo skystis rekomenduojamas visai šeimai: vaikams nuo 6 metų ir suaugusiems.

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Benzyl Alcohol, Xylitol, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Benzoate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Menthol, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Arginine, Aroma, Mannitol, Papain, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Pentylene Glycol, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Copper Gluconate, Betula Alba Leaf Extract, Citric Acid. Fluoride free.

Biomed prekės ženklo misija – padėti žmonėms būti sveikiems, gražiems ir sėkmingiems. Asortimentas pasižymi dideliu efektyvumu, unikaliomis natūraliomis savybėmis ir tvarumu. Svarbu, kad kiekvienas besidomintis burnos priežiūros produktais gautų kokybišką sprendimą. Štai kodėl gamintojas užtikrina, kad visi produktai būtų kliniškai išbandyti ir kad jie būtų sertifikuoti, kad vartotojai galėtų pasitikėti perkamais produktais.

Gamintojas STS Holding Group Ltd, Bulgarija.

Atsakingas asmuo SPLAT TRADING SIA Riga, Mukusalas iela 42A, LV-1004 Riga, Latvija. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: