-50% IŠPARDAVIMAS DR CLINIC kondicionerius nuo plaukų slinkimo, 250 ml

DR CLINIC kondicionerius nuo plaukų slinkimo, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,50 €

4,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 10

Prekės kodas :
8680923338200
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC kondicionerius nuo plaukų slinkimo, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Pristatome plaukų kondicionierių – nuo plaukų slinkimo, kuris pakeis jūsų plaukų priežiūros rutiną! Šis kondicionierius pagamintas iš galingo natūralių ingredientų mišinio, kuris padės pasiekti jūsų tikslą svajonių plaukų link. Atsisveikinkite su silpnais, pažeistais plaukais ir džiaukis stipriais, sveikais plaukais!

Formulėje yra tokių ingredientų kaip biotinas ir keratinas, kurie sustiprins ir maitins jūsų plaukus, skatins plaukų augimą ir sumažins plaukų slinkimą. Sudėtyje taip pat yra maitinamųjų aliejų, tokių kaip argano aliejus ir kokosų aliejus, kad suteiktumėte plaukams reikalingos drėgmės, kad jie atrodytų švelnūs, žvilgantys ir paklusnūs. Natūralios aminorūgštys stiprina plaukus nuo šaknų iki galiukų, subalansuoja ir tankina plaukus. Ženšenis, česnakas, dilgėlių ir apynių ekstraktas - maitina plaukus.

Išplaukite plaukus šampūnu, gerai išskalaukite. Kondicionierių paskirstykite per visą plaukų ilgį. Jeigu plaukai linkę greitai susiriebaluoti, nedėkite kondicionieriaus ant plaukų šaknų. Palaikykite bent 2 minutes ir kruopščiai nuskalaukite šiltu vandeniu.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Amodimethicone, Trideceth-12, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, Allium Sativum Bulb Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Humulus Lupulus Extract, Myrtus Communis Leaf Extract, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: