-50% IŠPARDAVIMAS DR CLINIC kondicionerius dažytiems plaukams, 250 ml

DR CLINIC kondicionerius dažytiems plaukams, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,50 €

4,99 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 10

Prekės kodas :
8680923338248
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC kondicionerius dažytiems plaukams, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Dažytiems plaukams labai svarbi plaukų priežiūra. Mat dažyti plaukai greitai praranda spalvą, o plaukų galiukai išsišakoja. Taikydami specialią plaukų priežiūrą galite ne tik apsaugoti savo plaukų spalvą, bet ir pasiekti tobulą švelnumą.

Kondicionierius turtingas maitinamųjų ingredientų, kurie suteiks jūsų plaukams švelnumo ir glotnumo, taip pat apsaugo jų spalvą. Specialioje formulėje yra antioksidantų, kurie apsaugo jūsų plaukus nuo aplinkos žalos ir UV spindulių, taip pat padedančių išvengti spalvos blukimo.

Kondicionierius tinka visų tipų plaukams ir yra saugus naudoti kasdien.

Kreminė tekstūra leidžia gerai paskirstyti priemonę per visas sruogas, neapsunkina plaukų. Dėl to jūsų plaukai atrodys sveiki, žvilgantys ir gyvybingi. Galite pasitikėti, kad jūsų spalva išliks ilgiau, o jūsų plaukai bus sveiki, sudrėkinti ir paklusnūs.

Išplaukite plaukus šampūnu, gerai išskalaukite. Kondicionierių paskirstykite per visą plaukų ilgį. Jeigu plaukai linkę greitai susiriebaluoti, nedėkite kondicionieriaus ant plaukų šaknų. Palaikykite bent 2 minutes ir kruopščiai nuskalaukite šiltu vandeniu.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Amodimethicone, Propylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Cyclopentasiloxane, Ceteareth-25, Dimethiconol, Polyquaternium-37, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Juglans Regia Seed, Lawsonia Inermis Leaf Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, PPG-1 Trideceth-6, Butylene Glycol, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, D-Limonene, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: