MARUDERM veido kremas Anti-Aging, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

12,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 52

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397030635
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM veido kremas Anti-Aging, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Šis veido kremas praturtintas hialurono rūgštimi ir peptidais, padeda apsisaugoti nuo priešlaikinių senėjimo požymių. Taip pat suteikia odai drėkinimą ir šilkinį švelnumą. Reguliariai naudojant priemonę jūsų oda bus švytinti ir glotni.

Hialurono rūgštis: giliai įsiskverbia į odą, kad putlintų, drėkintų ir sumažintų smulkių raukšlelių atsiradimą.

Peptidų kompleksas: šios aminorūgščių grandinės atgaivina odą, padidina elastingumą, išlygina ir šviesina.

Tepkite ryte ir vakare ant švarios odos, masažuodami ją aukštyn nukreiptais judesiais.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ir sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Tik išoriniam naudojimui. Venkite tiesioginio kontakto su akimis. Patekus į akis, kruopščiai nuplaukite vandeniu. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Glycerin, Niacinamide, Butyrospermum Parkii Butter, Solidago Virgaurea Extract, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Copper Palmitoyl Heptapeptide-14, Heptapeptide-15 Palmitate, Allantoin, Sodium Hydroxide, Glycine, Fructose, Urea, Inositol, Sodium Lactate, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium PCA, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Benzoate, Carbomer, Tridecyl Salicylate, Dimethicone, Lactic Acid, Tocopherol Acetate, Xanthan Gum, Polivinyl Alcohol, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Glyceryl Caprylate.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: