MARUDERM enziminiai pilingo milteliai valomieji, 30 x 2 g

Pridėti prie pageidavimų

11,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 48

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397031427
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM enziminiai pilingo milteliai valomieji, 30 x 2 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Efektyviai nuvalykite ir atgaivinkite odą su enziminiu pilingu - unikaliu šveitikliu, kuriame natūralūs vaisių fermentai derinami su valomaisiais ingredientais, kad švelniai pašalintų nešvarumus ir išryškintų skaistesnę bei lygesnę veido odą. Ši naujoviška pudros formulė užtikrina gilų odos valymą ir kartu yra švelni odai, todėl idealiai tinka visų tipų odai, ypač riebiai ir į netobulumus linkusiai odai.

Papainas ir salicilo rūgštis kartu giliai valo odą, pašalina nešvarumus ir negyvas odos ląsteles, kad veido oda būtų švaresnė ir lygesnė.

Arbatmedžio aliejus padeda kovoti su odos netobulumais.

Alantoinas ramina ir drėkina odą, todėl ji išlieka švelni ir glotni.

Pakuotėje net 30 pakelių.

Reikiamą kiekį miltelių delnuose sumaišyti su vandeniu, kad pavirstų putomis. Paskirstyti susidariusias putas ant švarios odos. Po kelių minučių kruopščiai nuplauti vandeniu. Tai puiki priemonė vakaro rutinai prieš miegą.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Prieš naudojimą rekomenduojama atlikti jautrumo testą. Pasireiškus sudirgimui ar alergijos požymiams nustoti naudoti priemonę. Neįkvėpti. Vengti patekimo į akis. Patekus, plauti vandeniu. Naudojant priemonę rekomenduojame naudoti apsaugą nuo saulės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Zea Mays Starch, Sodium Cocoyl Isethionate, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Cellulose Acetate, Quercetin, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Palmitate, Ferulic Acid, Kojic Acid, Allantoin, Diglycerin, Maltodextrin, Papain.

MARUDERM prekės ženklo filosofija remiasi natūralių, saugių ir ilgalaikę naudą teikiančių kosmetikos produktų gamyba.

Natūralus požiūris į grožį!

Gamintojas siekia, kad kuriami produktai būtų ne tik veiksmingi, bet ir tvarūs. Kosmetikos gaminiai yra veganiški, praturtinti efektyviais aktyviais komponentais. Kruopščiai atrinkti produktai yra sukurti ir rekomenduojami dermatologų. Maruderm nuolat auga ir tobulėja, visada rūpindamasis klientų pasitenkinimu ir odos sveikata.

Gamintojas Maruderm, Turkija.

Atsakingas asmuo: ELNES Cosmetic Consulting KFT 1077 Budapest, Wesselényi u. 66. fszt. 1. Vengrija. email: elnes@elnescosmetic.com

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: