SILA skalbimo priemonė sakuros žiedų aromato Delicate, 1000 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 18

Prekės kodas :
4820023369764
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
SILA skalbimo priemonė sakuros žiedų aromato Delicate, 1000 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Švelnus šilko, vilnos, sintetinių ir mišrių audinių skalbimas galimas naudojant Sila Delicate skystą skalbiklį subtilaus sakurų aromato. Jis apsaugo daiktus nuo ankstyvo nusidėvėjimo ir išsaugo spalvos ryškumą. Produkte nėra fosfatų, jis yra saugus žmonėms ir aplinkai. Skystas ploviklis su Marselio muilu ir fermentais švelniai pašalina net labiausiai įsisenėjusius nešvarumus, lengvai tirpsta ir visiškai išsiskalauja net šaltame vandenyje. Sudėtyje esantis kondicionierius suteikia skalbiniams puikų minkštumą po skalbimo. Speciali „Smart“ technologija neleiždia drabužiams pilkėti, optinis baliklis padeda išsaugoti baltų audinių baltumą, o spalvotų ryškumą.

Supilkite produktą į skalbimo mašinos pagrindinį skalbikliams skirtą skyrių arba tiesiai į skalbimo mašinos būgną. Laikykitės gaminio etiketėse nurodytų skalbimo režimų. Sunkioms dėmėms išplauti produktą užpilkite tiesiai ant dėmės, palikite kelias minutes, patrinkite ir pradėkite pagrindinį plovimo procesą.

Pavojinga! Smarkiai pažeidžia akisю Dirgina odąю Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Po naudojimo kruopščiai nuplaukite rankas. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones. Patekus į akis: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Nedelsiant skambinti į apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biurą arba kreiptis į gydytoją. Patekus ant odos: Nuplauti dideliu kiekiu muilo ir vandens. Jeigu sudirginama oda: kreiptis į gydytoją. Specialus gydymas (žr. šioje etiketėje). Nusivilkti užterštus drabužius ir išskalbti prieš vėl apsivelkant.

5-15% - anijoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos; <5% - nejoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos, muilas, etoksilintas poliaminas, MGDA trinatris, natrio chloridas, citrinų rūgštis, propilenglikolis, minkštiklis, kvepalų kompozicija (Benzyl salicilatas, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin); dažų perdavimo inhibitorius, optinis baliklis, putų šalinimo priemonė, konservantas

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: