MARUDERM kūno šveitiklis ryžių sėlenų vanduo, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

11,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 46

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397031151
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM kūno šveitiklis ryžių sėlenų vanduo, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Ryžių sėlenų vandens kūno šveitiklis efektyviai valo odą ir giliai ją drėkina. Šis kūno šveitiklis praturtintas AHA rūgštimis, hialurono rūgštimi, taukmedžio sviestu ir agurkų ekstraktu, todėl itin švelniai pašalina suragėjusį odos sluoksnį, nušveičia ir suteikia odai glotnumo bei švelnią išvaizdą.

Paskirstykite ant drėgnos odos, švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais 2-3 minutes. Nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite 1-3 kartus per savaitę. Po naudojimo sandariai uždarykite pakuotę. Tik išoriniam naudojimui.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ar sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant sudirgusios odos. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Saugoti nuo vaikų.

Sodium Chloride, Glycerin, Sucrose, Oryza Sativa Bran Water, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Tartaric Acid, Malic Acid, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Hyaluronic Acid, Pyrus Malus Fruit Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Citrus Medica Fruit Juice Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin.

MARUDERM prekės ženklo filosofija remiasi natūralių, saugių ir ilgalaikę naudą teikiančių kosmetikos produktų gamyba.

Natūralus požiūris į grožį!

Gamintojas siekia, kad kuriami produktai būtų ne tik veiksmingi, bet ir tvarūs. Kosmetikos gaminiai yra veganiški, praturtinti efektyviais aktyviais komponentais. Kruopščiai atrinkti produktai yra sukurti ir rekomenduojami dermatologų. Maruderm nuolat auga ir tobulėja, visada rūpindamasis klientų pasitenkinimu ir odos sveikata.

Gamintojas Maruderm, Turkija.

Atsakingas asmuo: ELNES Cosmetic Consulting KFT 1077 Budapest, Wesselényi u. 66. fszt. 1. Vengrija. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: