IDEE DERM BABY prausimosi gelis veidui, kūnui ir plaukams 3in1 su lanolinu ir medvilne kūdikiams, 400 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 38

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5902082213666
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
IDEE DERM BABY prausimosi gelis veidui, kūnui ir plaukams 3in1 su lanolinu ir medvilne kūdikiams, 400 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mažiesiems, kurie nusipelnė švelnumo

Nauja linija vaikams ir kūdikiams sukurta atsižvelgiant į mažųjų lobių ir jų rūpestingų tėvų poreikius. Kosmetika atliepia natūralumą ir švelnumą, priemonės dermatologiškai patikrintos, kad būtų užtikrintas maksimalus saugumas.

IDEE DERM BABY gelis 3in1 veidui, kūnui ir plaukams, subtilus, subalansuoto pH produktas, sukurtas hipoalerginio lanolino, kuris yra natūralus drėkiklis, pagrindu. Šis universalus gelis skirtas vaikų ir kūdikių kūno ir plaukų priežiūrai nuo pirmųjų gyvenimo dienų. Lanolinas dėl savo struktūros, panašios į žmogaus riebalus, puikiai toleruojamas jautrios vaikų odos.

Dėl švelnios ir rūpestingos formulės kosmetikos priemonė valo ir maitina kūdikio odą ir švelnius plaukus, suteikdama jiems malonią, švelnią liesti išvaizdą. Veiksmingai drėkina odą, apsaugo ją nuo išsausėjimo ir suteikia gaivos bei komforto pojūtį.

Veikliosios medžiagos: lanolinas, alantoinas, medvilnės ekstraktas, glicerinas.

Nedidelę kūno ir plaukų prausiklio gelio dalį užtepkite ant rankų. Švelniai paskirstykite gelį ant sudrėkintos kūno odos, įskaitant galvą ir plaukus, kol susidarys švelnios kreminės putos. Tada kruopščiai nuplaukite kūną ir plaukus šiltu vandeniu. Kruopščiai nusausinkite odą ir plaukus rankšluosčiu.

Aqua , Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Inulin, Coconut Acid, Lanolin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Isethionate, Allantoin, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: