ABSOLUTE CARE veido rinkinys Retinolis (serumas 50 ml, serumas paakiams 30 ml)

Pridėti prie pageidavimų

28,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 116

Užsakę šias prekes gausite: 5 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
7290101268666
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ABSOLUTE CARE veido rinkinys Retinolis (serumas 50 ml, serumas paakiams 30 ml)
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Retinolis, taip pat žinomas kaip vitaminas A, yra klasikinė veiklioji medžiaga, rekomenduojama saugant odą nuo senėjimo.
Retinolis padeda atkurti kolageno skaidulas ir suintensyvinti odos atsinaujinimo procesus. Esant Vitamino A trūkumui oda tampa šiurkšti, sausa ir kieta. Retinolis padeda pagerinti odos struktūrą, stangrumą ir lygumą.

Reguliariai naudodamos Retinolio produktus suteiksite savo odai maksimalią drėgmę, sumažės raukšlelių, turėsite lygią, spindinčią ir prižiūrėtą odą.

Vitaminas A yra uždarytas miniatiūrinėse kapsulėse, kurios palaiko šviežumą ir stabilumą. Užtepus, Retinolis atpalaiduoja ir suteikia odai galingas anti-senėjimo savybes.

Šios serijos produktai yra praturtinti Vitaminu E. Vitaminas E yra svarbus antioksidantas, kuris kovoja su laisvaisiais radikalais.

Rinkinyje:

* Veido serumas su vitaminais A ir E Retinol, 50 ml

* Paakių serumas stangrinamasis su vitaminais A ir E, 30 ml

Paakių serumą lengvai tapšnojant paskirstyti ant odos paakių srityje.

Veido serumo porą lašų paskirstyti ant švarios odos iki visiškai įsigers.

Dėmėsio. Sudėtyje yra vitamino A. Prieš naudojant atsižvelgti į paros dozę.

VEIDO SERUMAS: Aqua, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Methyl Gluceth-20, Glycerin, PEG-32, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Carbomer, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Polymethyl VEIDO SERUMAS: Methacrylate, Glyceryl Stearate SE, Allantoin, Chlorphenesin, Tricaprylin, Ethylhexylglycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Benzoate, Sorbitan Laurate, Hamamelis Virginiana Leaf Water, Retinyl Palmitate, BHT, Hydroxyethylcellulose, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool. PAAKIŲ SERUMAS: Aqua, Tocopheryl Acetate, Methyl Gluceth-20, Propanediol, Glycerin, PEG-32, Acacia Senegal Gum, Retinyl Palmitate, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hamamelis Virginiana Leaf Water, Polymethyl Methacrylate, BHT, Tricaprylin, Triethanolamine, Carbomer, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Allantoin, Chlorphenesin, Parfum, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

ABSOLUTE CARE siūlo pažangiausius odos priežiūros sprendimus, tokius kaip odos drėkinimas, grožio puoselėjimas ir išsaugojimas, apsauga. Kosmetikos produktai yra aukštos kokybės, veiksmingi ir saugūs, gerina natūralų grožį ir suteikia ilgalaikių rezultatų.
Absolute CARE įtraukia naujausias tendencijas į aukštos kokybės, malonias ir ekologiškas formules, taip užtikrinant nuostabią ir efektyvią odos priežiūrą.

Gamintojas B.4.U Ltd., Izraelis.

Atsakingas asmuo: Dr. Burstein & Waymore d.o.o Ivana Hribarja 22, 4207 cerklje, Slovėnija. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: