-50% IŠPARDAVIMAS DR CLINIC šampūnas dažytiems plaukams, 400 ml

DR CLINIC šampūnas dažytiems plaukams, 400 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,00 €

3,99 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 8

Prekės kodas :
8680923338187
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC šampūnas dažytiems plaukams, 400 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Dažytų plaukų šampūnas yra specialiai sukurtas apsaugoti ir sustiprinti dažytus plaukus. Jis švelniai valo, išsaugodamas jūsų plaukų spalvos gyvybingumą ir ilgaamžiškumą. Mūsų unikalus ingredientų mišinys, įskaitant maitinamuosius aliejus ir antioksidantus, padeda stiprinti ir drėkinti plaukus, todėl jie atrodo sveiki ir glotnūs. Saugus naudoti kasdien, šis šampūnas puikiai tinka visiems, norintiems prižiūrėti ir prailginti dažytų plaukų spalvos intensyvumą. Šampūnas padeda užtiktrinti dažytų, pažeistų plaukų priežiūrą bei apsaugą. Maitina plaukus ir drėkina. Dažyti plaukai dažnai veliasi ir skilinėja, ši priemonė padeda to išvengti. Suteikia plaukams blizgesio.

Sudėtyje esančios UV apsaugos priemonės taip pat padeda apsaugoti plaukus nuo saulės žalos, dėl kurios gali išblukti spalva.

Šampūnas taip pat praturtintas vitaminu E, kuris padeda stiprinti ir atstatyti pažeistus plaukus, todėl jie tampa švelnūs ir paklusnūs. Lengva formulė neapsunkins jūsų plaukų, o dėl malonaus kvapo jūsų plaukai kvepės gaiviai ir švariai.

Paskirstyti ant drėgnų plaukų, įmasažuoti. Nuplauti. Įspėjimai: Tik išoriniam naudojimui. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Dısodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Cocamide Dea, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Juglans Regia Seed, Lawsonıa Inermis Leaf Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG/PPG-20/20 Phenylisopropyl Caprylyl Dimethicone, Citric Acid, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: