Nauja SALON FORMULA kaukė neutralizuojantį geltoną atspalvį Plex, 500 ml

SALON FORMULA kaukė neutralizuojantį geltoną atspalvį Plex, 500 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
8698636625227
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
SALON FORMULA kaukė neutralizuojantį geltoną atspalvį Plex, 500 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Salon Formula kaukė yra baltos spalvos dėl savo specialios formulės. Kaukė padeda neutralizuoti nepageidaujamus geltonus, oranžinius atspalvius ant dažytų plaukų. Suteikia žvilgesio ir švelnumo. Palengvina iššukavimą, atkuria plaukus ir suteikia jiems glotnumo.

* Purpleplex komponentas: atkuria plaukų struktūrą, suteikia glotnumo.

* Neutralizuojantis oranžinius ir geltonus tonus kompleksas: neutralizuoja nepageidaujamus oranžinius ir geltonus tonus žiluose, baltuose ir šviesiuose plaukuose.

Paskirstyti kaukę ant drėgnų, švarių plaukų per visą plaukų ilgį. Palaikyti 1-2 min., po to gerai nuplauti šiltu vandeniu. Tik išoriniam naudojimui.

Saugotis, kad nepatektų į akis, patekus, plauti dideliu kiekiu vandens ir kreiptis į gydytoją. Nenaudoti ant pažeistos odos.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Amodimethicone,Trideceth-5, Laureth-9, Parfum, Phenoxyethanol, Glycerin, Citric Acid, Acid Violet 43, Basic Brown 17, Basic Red 76, HC Blue No 16, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: