-35% Kimoco Beauty hidrogeliniai paakių padeliai su kolagenu ir koloidiniu auksu, 10 vnt.

KIMOCO Beauty hidrogeliniai paakių padeliai su kolagenu ir koloidiniu auksu, 10 vnt.

Pridėti prie pageidavimų

3,11 €

4,79 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 13

Prekės kodas :
5903794191983
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
KIMOCO Beauty hidrogeliniai paakių padeliai su kolagenu ir koloidiniu auksu, 10 vnt.
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Hidrogelio stangrinamieji ir šviesinantys akių padeliai - tai produktas, kuris veiksmingai ir greitai stangrina ir šviesina odą aplink akis. Į padelių sudėtį įeina natūralūs ingredientai, tokie kaip žaliosios arbatos ekstraktas, hialurono rūgštis, kolagenas, vitaminas C ir daugelis kitų, kurie pasižymi drėkinamuoju, maitinamuoju poveikiu. Naudojant hidrogelio technologiją, padeliai puikiai priglunda prie odos, intensyviai ją prižiūri ir atstato. Žaliosios arbatos ekstraktas pasižymi stangrinamuoju poveikiu, o hialurono rūgštis ir kolagenas gerina odos elastingumą. Tuo tarpu vitaminas C pasižymi skaistinamuoju poveikiu ir gerina odos tonusą, kad ji atrodytų pailsėjusi ir švytinti. Produktas idealiai tinka visiems, kurie nori, kad jų akių sritis atrodytų jaunatviškai ir švytėtų.

Užsidėkite ant nuvalytos odos po akimis ir palikite maždaug 15-20 minučių. Likusį gelį švelniai įmasažuokite į odą. Naudokite kelis kartus per savaitę. Jei norite greito poveikio, kad sumažintumėte patinimą, prieš naudodami atšaldykite padelius šaldytuve.

Water, Glycerin, Propylene Glycol, Chondrus Crispus Powder, Trehalose, Niacinamide, Hydroxyethylcellulose, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Collagen, Sericin, Polysorbate 20, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Gold, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Rugosa Flower Oil.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: