DIZAO NATURAL hidrogeliniai auksiniai padeliai paakiams su kolagenu, 8 g

Pridėti prie pageidavimų

0,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 4

Prekės kodas :
1220000150713
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DIZAO NATURAL hidrogeliniai auksiniai padeliai paakiams su kolagenu, 8 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Jūsų laukia svarbi diena? Atskleisime paslaptį, kaip iš namų išeiti tikra Karaliene. Svarbu skirti pakankamai laiko sau: padaryti gerą šukuoseną, tinkamai parinkti drabužius ir BŪTINAI nepamiršti užsidėti hidrogelinius auksinius padelius paakiams su kolagenu! Jausitės ir būsite nepakartojama.

Hidrogeliniai padeliai prisotinti kolagenu ir kitais aktyviais komponentais, puikiai priglunda prie odos. Priemonė intensyviai drėkina ir glotnina švelnią paakių odą, jau po kelių minučių pastebimas akivaizdus rezultatas. O apie tamsius ratilus ar paburkimą aplink akis jūs pamiršite iš karto. Padeliai prisotina odą mikroelementais, efektyviai stangrina ir suteikia elastingumo. Jūsų oda taps švelnesnė ir spindinti, o jūs būsite pasitikinti savimi. Kaip manote, ar tai pastebės kiti? - Aišku!

Būkite nepakartojama su Dizao.

Naudojimas: uždėti padelius ant švarios paakių odos, palikti 20-30 min. Nuėmus padelius, nuplaukite veidą vandeniu. Rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Pasireiškus sudirgimui, nustoti naudoti priemonę. Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, praplauti vandeniu. Nenaudoti ant pažeistos odos. Saugoti nuo vaikų.

AQUA, GLYCERIN, COLLAGEN, PROPYLENE GLYCOL GLYCERYL STEARATE, TREHALOSE, MICA (CI 77019), ROSE EXTRACT, ALLANTOIN, HYALURONIC ACID, SILT, PHENOXYETHANOL

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: