-35% DR CLINIC veido serumas nuo pigmentinių dėmių, 30 ml

DR CLINIC veido serumas nuo pigmentinių dėmių, 30 ml

Pridėti prie pageidavimų

3,24 €

4,99 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 13

Prekės kodas :
8680923337500
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC veido serumas nuo pigmentinių dėmių, 30 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Atsisveikinkite su tamsiomis dėmėmis ir netolygiu odos atspalviu su šituo serumu. Galingoje formulėje gausu ingredientų, kurie padeda pašviesinti ir išlyginti odą, suteikiant jums jaunatviškesnę ir spindinčią išvaizdą.

Serume yra daug antioksidantų ir odą šviesinančių medžiagų, kurios vizualiai sumažina tamsias dėmes ir spalvos pakitimus, taip pat padeda išvengti naujų dėmių atsiradimo. Be to, jame yra drėkinančių ingredientų, kurie maitina ir drėkina odą, todėl ji atrodo sveika ir švytinti. Veikliosios medžiagos tokios, kaip probiotikai ir veganiška hialurono rūgštis, atnaujina ir drėkina odą. Liposominis vitaminas C išlygina odos atspalvį ir suteikia spindesio. Salicilo rūgštis veiksmingai šviesina pigmentines dėmes.

Šis serumas tinka visų tipų odai ir gali būti naudojamas ryte ir vakare siekiant geriausių rezultatų.

Paskirstyti ant švarios veido odos sukamaisiais judesiais. Nereikia nuplauti po naudojimo. Jis tinka kasdieniam naudojimui.


Įspėjimai:

Tik išoriniam naudojimui. Vengti patekimo į akis. Patekus, kruopščiai nuplaukite vandeniu. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš naudodami produktą atlikite alergijos testą.

Aqua, Alpha-Arbutin, Sodium Carrageenan, Glycerin, Inulin, Hydrolyzed Algae Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glucose, Fructose, Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Hydroxycitronellal, Isoeugenol.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: