INOPHARM veido serumas su 3 % Matrixyl 3 + hialurono rūgštimi, 30 ml

Pridėti prie pageidavimų

8,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 36

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
3800038936060
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
INOPHARM veido serumas su 3 % Matrixyl 3 + hialurono rūgštimi, 30 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

INOPHARM veido serumas su 3 % Matrixyl 3 + hialurono rūgštimi.
Aktyvių ingredientų kompleksas suteikia veidui gaivumo ir spindesio. Specialistai sukūrė veido serumą su liftingo efektu. Jo formulėje yra specialus Matrixyl 3000 peptidų kompleksas, kuris kovoja su senėjimo požymiais ir atitolina smulkių linijų bei raukšlių atsiradimą. Sudėtyje yra hialurono rūgšties, kuri turi lyginančių ir tonizuojančių savybių. Intensyviai drėkina odą, gerina jos elastingumą. Sudėtyje yra glicerino ir provitamino B5, kurie pasižymi minkštinančiomis, drėkinančiomis savybėmis. Jazminų ekstraktas pasižymi raminamuoju ir šviesinamuoju poveikiu. Reguliariai naudojant, oda tampa švelni, elastinga ir lygi.

Ryte arba vakare nedidelį kiekį produkto užlašinkite ant švarios ir sausos veido ir kaklo odos, vengdami akių srities ir švelniai įtepkite. Venkite tiesioginių saulės spindulių ir naudokite apsaugos nuo saulės priemones produkto naudojimo metu ir savaitę po naudojimo. Nenaudoti ant jautrios odos. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugotis patekimo į akis. patekus gausiai plauti vandeniu.

Aqua, butylene glycol, panthenol, propylene glycol, glycerin, sodium hyaluronate, bulpeurum falcatum root extract, jasminum officinale flower extract, peg-40 hydrogenated castor oil, polymethylsilsesquioxane, caffeine, dimethicone, peg-8, isohexadecane, calcium hydroxymrthionine, hydroxyethylcellulose, parfum, caprylyl glycol, pentylene glycol, carbomer, triethanolamine, cetearyl methicone, peg-40 stearate, steareth-2, steareth-21, polysorbate-20, biosaccharide gum-1, polyacrylamide, c13-14 isoparaffin, tropolone, decylene glycol, laureth-7, palmitoyl, tripeptide-1, palmitoyl tetrapeptide-7, 1,2-hexanediol, 3-aminopropane sulfonic acid, disodium edta, sodium benzoate, phenoxyethanol

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: