ABSOLUTE CARE kremas veidui dieninis Kolagenas, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

10,39 €

15,99 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 42

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
7290105025517
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ABSOLUTE CARE kremas veidui dieninis Kolagenas, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Kolagenas yra pagrindinis odos struktūrinis baltymas, kuris suteikia odai tvirtumo ir elastingumo. Kolagenas taip pat yra atsakingas už sveikos ir putlios odos išvaizdą.
Senstant odai, kad oda išliktų jauna ir sveika - būtini kremai bei serumai kolageno pagrindu.
Absolute Care Kolageno produktai yra pagaminti hidrolizuoto kolageno pagrindu. Hidrolizuotas kolagenas tai yra labai grynas kolagenas, kuris sukuria apsauginę plėvelę ant odos ir užtikrina, kad oda neišsausėtų.

Kreme taip pat yra „DuraQuenchTM IQ“ - intelektuali drėkinamoji priemonė, kuri drėkina odą, skatina odos gebėjimą išlaikyti drėgmę. Kolagenas - pagerina odos elastingumą, stangrumą bei atsinaujinimą. Kolageno linijos produktai minkština ir maitina odą, o reguliarus naudojimas padidina odos elastingumą ir užtikriną lygią veido odą. Linijoje esantys produktai tinka visų tipų odai.

Kilmės šalis Izraelis.

Nedidelį kieki kremo pirštų galiukais paskirstykite ant veido odos.

ATSARGUMO PRIEMONĖS: Naudokite šį kosmetikos gaminį tik tam tikslui, kuriam jis buvo skirtas, ir pagal naudojimo instrukcijas. * Jeigu naudojant šį kosmetikos gaminį pasireiškė jautrumas: oda paraudo, sudirgo – tai, negalite naudoti kosmetinės priemonės* vartoti tik išoriškai * Venkite tiesioginio patekimo į akis. Patekus į akis, gerai nuplaukite vandeniu. * Saugokite nuo vaikų. * Laikykite atokiau nuo tiesioginio karščio, saulės spindulių ar ugnies. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Aqua, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, Glycerin, Isoamyl Cocoate, Isoamyl Laurate, Hydrolyzed Collagen, PEG-40 stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Propanediol, Phenoxyethanol, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Butyrospermum Parkii Butter, Sorbitan Tristearate, Parfum, Squalane, Allantoin, Isostearyl Isostearate, Cetyl Behenate, Potassium Cetyl Phosphate, Behenic Acid, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Dicetyl Phosphate, EDTA, Benzyl Alcohol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Potassium Sorbate, Limonene

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: