-35% Kimoco Beauty lakštinė veido kaukė drėkinanti, su jūros dumblių kompleksu, 23 ml

KIMOCO Beauty lakštinė veido kaukė drėkinanti, su jūros dumblių kompleksu, 23 ml

Pridėti prie pageidavimų

0,97 €

1,49 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 4

Prekės kodas :
5903794193031
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
KIMOCO Beauty lakštinė veido kaukė drėkinanti, su jūros dumblių kompleksu, 23 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Lakštinė kaukė su dumblių kompleksu yra intensyviai drėkinanti ir maitinanti odą priemonė. Šios kaukės sudėtyje yra natūralių dumblių ekstraktų, kuriuose gausu maistingųjų medžiagų, mineralų ir vitaminų, padedančių pagerinti odos būklę. Lakštinę kaukę lengva naudoti ir ji suteikia odai daugybę privalumų. Savo sudėtyje kaukė turi daug maistingųjų medžiagų, kurios prasiskverbia giliai į odą. Dėl to oda tampa švelnesnė ir lygesnė liečiant, pagerėja jos tekstūra ir tonusas.

Užsidėkite kaukę ant nuvalytos veido odos ir palikite maždaug 15-20 minučių. Likusį gelį švelniai įmasažuokite į odą. Kaukę naudokite mažiausiai 2 kartus per savaitę.

Aqua, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Anhydroxylitol, Argininę, Aureobasidium Pullulans Ferment Extract, Butylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Water, Cellulose Gum, Dextrin, Dictyopteris Polypodioides Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Gyceryl Polyacrylate, Hizika Fusiforme Extract, Microcrystalline Cellulose, Oryza Sativa Bran Water, Panthenol, Parfum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sargassum Fulvellum Extract, Tuber Melanosporum Extract, Xanthan Gym, Xylitol, Xylitylglucoside, Glucose, Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: