AVE SKIN minkštinantis pėdų kremas - kaukė su 20% šlapalu, 100 g

Pridėti prie pageidavimų

2,09 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
4811230024904
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
AVE SKIN minkštinantis pėdų kremas - kaukė su 20% šlapalu, 100 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Pėdų kremo - kaukės formulė pagrįsta švelniu keratolitiniu didelės koncentracijos karbamido ir pieno rūgšties poveikiu bei švelninančiu aliejų (kakavos, kokosų ir alyvuogių) kompleksu, kuri veiksmingai kovoja su nuospaudomis.


Kreminė kaukė padeda pašalinti sausą, šiurkštų epidermį ir skatina jo regeneracijos ciklą. Dėl sudėtyje esančio D-pantenolio ir alantoino kremas skatina regeneraciją, atkuria lygumą ir aktyviai neutralizuoja įtrūkimų atsiradimą.
Dėl to oda tampa tobulai švelni, sudrėkinta ir šilkinė, o reguliarus kremo naudojimas užkerta kelią naujų nuospaudų atsiradimui.

KAUKĖ: užtepkite storą kremo sluoksnį ant švarios ir sausos pėdų odos, palikite, kol visiškai įsigers. Įmasažuokite arba pašalinkite likučius. Tepkite 2-3 kartus per savaitę.
KREMAS: kasdien įmasažuokite nedidelį kiekį kremo į švarią ir sausą pėdų odą.

Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Potassium Cetyl Phosphate, Theobroma Cacao Seed butter, Olea Europaea Fruit Oil, Lactic Acid, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Ceteareth-25, Ceteareth-6, Panthenol, Allantoin, Bisabolol, Dimethicone, Xanthan Gum, Methylparaben, Parfum, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: