IAP PHARMA parfumuotas vanduo vyrams Nr69, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

8,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 36

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8424730028462
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
IAP PHARMA parfumuotas vanduo vyrams Nr69, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Iap Pharma Pour Homme – tai išskirtiniai parfumuoti vandenys skirti vyrams. Pagaminti iš gaivinančių esencijų, kuriuos galite naudoti bet kada, kai norite pagerinti savo savijautą ir patrauklumą. Kvepalai ilgai išliekantys ir išskirtiniai.

Iap Pharma Pour Homme Nr. 69 vyriški kvepalai lengvo medienos aromato. Šio aromato viršūnėje stebina citrusinis gaivumas, kuris tampa saldus su didingu rožių prisilietimu, puikiai derančiu su odos natomis.

Tobulai tinka kasdieniam naudojimui ar ypatingomis progomis. Aromatas skleidžasi visą dieną, prisitaiko ir pabrėžia jūsų asmenybę.

Purškite kvepalus ant kūno pulso taškų, tokių kaip riešai, kaklas ir pakaušis, kad sustiprintumėte jo sklaidos galią.

Atsargumo priemonės: Venkite sąlyčio su akimis, gleivine ir sudirgusia oda. Tik išoriniam naudojimui. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, atokiai nuo šviesos ir karščio. Degus produktas.

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Alpha-Isomethyl Ionone, Alpha-Terpinene, Benzyl Alcohol, Beta-Caryophyllene, Cinnamal, Citral, Citrus Aurantium Peel Oil, Coumarin, Eugenol, Geranyl Acetate, Hexamethylindanopyran, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Linalyl Acetate, Menthol, Pinene, Terpineol, Terpinolene, Trimethylbenzenepropanol, Vanillin , Citrus Limon Peel Oil, CI 15985.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: