ABSOLUTE CARE serumas veidui Hialurono rūgštis, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

15,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 64

Užsakę šias prekes gausite: 3 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
7290105025630
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ABSOLUTE CARE serumas veidui Hialurono rūgštis, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Hialurono rūgštis yra efektyviausia odą drėkinanti priemonė, o odos drėkinimas yra pagrindas odos sveikam grožiui ir prevencija nuo senėjimo.

Hialurono rūgštis palaiko hidratacijos balansą dėl savo stiprių gebėjimų sulaikyti vandenį. Jis užpildo tarpą tarp kolageno skaidulų dermoje ir pultina odą.

Senėjimo metu hialurono rūgšties gamyba mažėja, todėl odai reikalinga hialurono rūgštis iš išorinio šaltinio, kad būtų išlaikyta sveika išvaizda.

Hialurono rūgšties linijos produktai odos paviršiuje sudaro plėvelę ir padeda odai sureguliuoti vandens balansą. o taip pat ši plėvelė apsaugo odą nuo išorinių aplinkos poveikio.

Reguliariai naudojant hialurono rūgšties liniją, oda tampa jaunesnės išvaizdos, švelni ir lygi lyg kūdykio odelė.

Produktai tinka visų tipų odai. Drėkinamasis veido serumas su hialurono rūgštimi. Šis prabangus veido serumas užtikrins maksimalų drėkinimą, bei akivazdų rezultatą

Kilmės šalis Izraelis.

Paskirstyti serumą ant švarios veido odos. Sausai odai galima naudoti kaip pagrindą kremui.

ATSARGUMO PRIEMONĖS: Naudokite šį kosmetikos gaminį tik tam tikslui, kuriam jis buvo skirtas, ir pagal naudojimo instrukcijas. * Jeigu naudojant šį kosmetikos gaminį pasireiškė jautrumas: oda paraudo, sudirgo – tai, negalite naudoti kosmetinės priemonės*

Aqua, Sodium Hyaluronate, Methyl Gluceth-20, Propanediol, Glycerin, PEG-32, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Carbomer, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Parfum. Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, Allantoin, Chlorphenesin, Isostearyl Isostearate, Behenic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Behenate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hamamelis Virginiana Leaf Water, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: