-40% AC kremas veido dieninis su kolagenu ir hialurono rūgštimi CleanBeauty, 50 ml

ABSOLUTE CARE kremas veidui dieninis su kolagenu ir hialurono rūgštimi, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,59 €

15,99 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 39

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
7290114732543
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ABSOLUTE CARE kremas veidui dieninis su kolagenu ir hialurono rūgštimi, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Šios linijos produktai yra pagaminti iš veganiško kolageno ir hialurono rūgšties. Šis novatoriškas derinys veikia sinergijoje ir leidžia pagerinti odos elastingumą ir stangrumą; kovoja su suglebusia oda ir antioksidaciniu poveikiu.

Šiame drėkinamajame dieniniame kreme gausu veganiško kolageno ir natūralios hialurono rūgšties, kurie suteikia intensyvų ir ilgalaikį drėkinimą bei švytėjimą. Apsaugo odą ir suteikia ilgalaikį gaivumo pojūtį.

Sudėtyje taip yra skvalano, alyvuogių aliejaus, simondsijų aliejaus, saldžiųjų migdolų aliejaus ir taukmedžio sviesto, kurie skirti odos maitinimui ir švytėjimui, taip pat niacinamido (vitaminu B3) prebiotikų pusiausvyrai palaikyti.

Rezultatas – švytinti ir jauniau atrodanti oda.

Tepkite ant švarios odos, švelniai pamasažuokite, kol įsigers. Geresniam rezultatui pasiekti naudokite kartu su kitomis šios serijos priemonėmis. Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Saugotis, kad nepatektų į akis. Patekus skalauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų. Laikyti atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių ir šilumos šaltinių, vėsioje ir sausoje vietoje.

ABSOLUTE CARE siūlo pažangiausius odos priežiūros sprendimus, tokius kaip odos drėkinimas, grožio puoselėjimas ir išsaugojimas, apsauga. Kosmetikos produktai yra aukštos kokybės, veiksmingi ir saugūs, gerina natūralų grožį ir suteikia ilgalaikių rezultatų.
Absolute CARE įtraukia naujausias tendencijas į aukštos kokybės, malonias ir ekologiškas formules, taip užtikrinant nuostabią ir efektyvią odos priežiūrą.

Gamintojas B.4.U Ltd., Izraelis.

Atsakingas asmuo: Dr. Burstein & Waymore d.o.o Ivana Hribarja 22, 4207 cerklje, Slovėnija. email: office@burstein-eu.com

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: