TUTTI FRUTTI veido kaukė drėkinamoji Let's Face It, 7 g

Pridėti prie pageidavimų

1,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 6

Prekės kodas :
5900117980712
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
TUTTI FRUTTI veido kaukė drėkinamoji Let's Face It, 7 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Kaukė su drėkinamuoju kompleksu 7% + vitaminais E+F - tai ritualas, leidžiantis pažvelgti į veidrodį su šypsena veide. Kaukė intensyviai drėkina ir minkština odą, suteikdama pastebimą maitinimą. Po naudojimo galite tikėtis sudrėkintos, pamaitintos ir švelnios odos, taip pat pakilios nuotaikos ir malonaus mango bei citrinžolės kvapo.

Unikali kaukės formulė su drėkinamuoju kompleksu 7%, maitinamaisiais E+F vitaminais, hialurono rūgštimi, betainu, skvalanu, mango sviestu, taukmedžio sviestu, rapsų aliejumi ir citrinžolės ekstraktu. Svarbu tai, kad kaukė greitai susigeria, todėl puikiai tinka greitam odos drėkinimui. Sudėtis sudaryta iš 95% natūralios kilmės ingredientų, o produktas yra visiškai veganiškas (100% VEGE).

Užtepkite kaukę ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė srities, vengdami akių srities. Sukamaisiais judesiais įmasažuokite į odą, palikite 5 minutėms, tada dar kartą įmasažuokite ir nuplaukite šiltu vandeniu.

Aqua, Betaine, Propanediol, Canola Oil, Glycerin, Methylpropanediol, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Sodium Hyaluronate, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Extract, Squalane, Caesalpinia Spinosa Gum, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Panthenol, Caprylyl Glycol, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Beta-Carotene, Parfum (Fragrance), Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: