-50% IŠPARDAVIMAS DR CLINIC šampūnas plaukams nuo pleiskanų, 400 ml

DR CLINIC šampūnas plaukams nuo pleiskanų, 400 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,00 €

3,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.
Mažiausia kaina per paskutines 30 dienų: 3.99 €

- +

Kaina lojalumo taškais: 8

Prekės kodas :
8680923338170
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC šampūnas plaukams nuo pleiskanų, 400 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Šampūnas nuo pleiskanų yra sprendimas tiems, kurie kenčia nuo nuolatinių pleiskanų ir niežtinčios galvos odos. Formulė yra specialiai sukurta siekiant pašalinti pleiskanas, todėl jūsų plaukai ir galvos oda tampa gaivūs, švarūs ir sveiki. Šampūnas pagamintas iš natūralių ingredientų, tokių kaip arbatmedžio aliejus, rozmarinas ir pipirmėtė. Šie ingredientai kartu veiksmingai kovoja su pleiskanomis, ramina ir maitina galvos odą.

Šis šampūnas yra pakankamai švelnus kasdieniam naudojimui ir tinka visų tipų plaukams. Jis praturtintas eteriniais aliejais ir vitaminais, kurie maitina ir stiprina plaukus, todėl jie atrodo sveiki ir gražūs. Šampūnas suteiks jūsų plaukams malonų ir gaivų kvapą.

Paskirstyti ant drėgnų plaukų, nuplauti. Įspėjimai: Tik išoriniam naudojimui. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Cocamide Dea, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Allium Sativum Bulb Extract, Mentha Piperita Extract, Thymus Vulgaris Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG/PPG-20/20 Phenylisopropyl Caprylyl Dimethicone, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: