DR CLINIC rankų ir veido kremas, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

3,29 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 14

Prekės kodas :
8680923344850
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC rankų ir veido kremas, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Kremas padeda atgaivinti rankų ir veido odą, jis intensyviai drėkina ir padeda atnaujinti odos barjerą. Šis greitai įsigeriantis, neriebus kremas, praturtintas alavijais, žaliąja arbata, taukmedžio sviestu ir hialurono rūgštimi, padeda sumažinti sausumą, todėl rankos tampa minkštos ir sveikos.

Rankų ir veido drėkinamasis kremas specialiai sukurtas maitinti ir apsaugoti gležną rankų ir veido odą. Šiame kreme gausu eterinių aliejų ir vitaminų, kurie padeda drėkinti ir nuraminti sausą, sudirgusią odą. Praturtintas alavijais, žaliąja arbata, taukmedžio sviestu ir hialurono rūgštimi, padeda sumažinti sausumą, todėl rankos tampa minkštos ir sveikos.

Greitai susigeria ir neriebaluoja, užtikrina ilgalaikį drėkinimą ir apsaugą visą dieną.

Tepkite ant nuvalytos odos sukamaisiais judesiais, tarsi masažuodami. Po užtepimo nuplauti nereikia. Jis tinka kasdieniam naudojimui.

Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Dipropylheptyl Carbonate, Sodium Polyacrylate, Aloe Barbadensis Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Inulin, Fructose, Parfum, Sodium Stearoyl Glumate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: