BOBINI vaikiškas kūno ir plaukų prausiklis 0+ Baby, 300 ml

Pridėti prie pageidavimų

3,69 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 15

Prekės kodas :
4013356253989
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
BOBINI vaikiškas kūno ir plaukų prausiklis 0+ Baby, 300 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Bobini Baby – saugus ir jausmingas pasirinkimas!

Suteikite savo kūdikiui viską, kas geriausia nuo pirmųjų jo gyvenimo dienų. Bobini Baby linija buvo sukurta kasdienei jautrios kūdikio odos priežiūrai, kuri tik adaptuojasi naujoje aplinkoje.

Subtilios receptūros suteikia naują komfortą kūdikių priežiūroje, o patogi pakuotė su šilta grafika ir mielu šuneliu padaro šių gaminių naudojimą tikru malonumu.

Hipoelerginis kūno ir plaukų prausiklis kruopščiai kasdienei vaiko higienai. Priemonė drėkina ir ramina sudirgusią odą, apsaugo nuo išsausėjimo, švelniai putoja ir lengvai nusiplauna. Plaukai išlieka švarūs, minkšti ir glotnūs. Neutrali pH formulė užtikrina optimalią odos priežiūrą. Prausiklis nedirgina akių. Dermatologiškai patikrintas ir tinka jautriai odai. Tinka naudoti nuo 0+ amžiaus ir vyresniems kūdikiams ir vaikams.

Naudojimas: nedidelį priemonės kiekį sukamaisiais judesiais paskirstykite ant drėgnos kūdikio kūno odos ir plaukų kol susidarys putos ir nuplaukite vandeniu.

Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Cocoamphoacetate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Inulin, Sodium PCA, Glycerin, Avena Sativa Kernel Extract, Lactic Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Denatonium Benzoate

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: