DR.SANTE kaukė plaukams atstatomoji Aloe Vera, 300 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 12

Prekės kodas :
8588006038361
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR.SANTE kaukė plaukams atstatomoji Aloe Vera, 300 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Kaukė Dr. Sante skirta visų tipų plaukams, bet taip pat puikiai tinka pažeistų plaukų atstatymui. Ji atkuria plaukus nuo šaknų iki galiukų, atkuria gyvybingumą ir daro juos stiprius.

Puikiai tinka ilgiems plaukams su išsišakojusiais galiukais. Reguliariai naudojant, plaukai tampa glotnūs ir švelnūs.

Šioje kaukėje yra alavijo sulčių, kurios drėkina ir maitina plaukus, padeda jiems atgauti sveiką išvaizdą, blizgesį ir elastingumą.

Be alavijo sulčių, kaukėje taip pat yra tokių vertingų ingredientų kaip hidrolizuotas keratinas ir pantenolis. Hidrolizuotas keratinas padeda atstatyti plaukų struktūrą, stiprina juos ir apsaugo nuo tolesnio pažeidimo. Pantenolis suteikia papildomą drėkinamąjį poveikį, padeda išlaikyti drėgmę plauko struktūroje ir saugo juos nuo išsausėjimo ir trapumo.

Tepkite ant švarių, drėgnų plaukų. Palikite 3-5 minutes ir tada kruopščiai nuplaukite vandeniu. Naudokite 1-2 kartus per savaitę.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Behentrimonium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Butylene Glycol, Oryza Sativa Bran Extract, Hydrolyzed Keratin, Cetrimonium Chloride, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Amodimethiconе, Trideceth-10, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Silicone Quaternium-16, Acetic Acid, Citric Acid, Parfum, Isopropyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene

Dr. Sante yra prekės ženklas, įkvepiantis moteris būti gražiomis ir pasitikinčiomis savimi. Ekspertai kuria efektyvias ir subalansuotas formules, ypatingą dėmesį skirdami saugiems aktyviems komponentams. Kiekviena serija yra skirta veiksmingai visapusei priežiūrai, kuri išsprendžia individualias problemas. Dr. Santé išsaugo jūsų gyvenimo džiaugsmą, aistrą ir tikslo siekimą.

Kiekviena moteris gali atskleisti savo patrauklumą, rūpindamasi savimi ir savo išvaizda.

Gamintojas ELFA PHARM, Ukraina.

Atsakingas asmuo: ELFA PHARM Polska Сhociw 99, 98-170 Widawa, Lenkija. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: