DR.SANTE kaukė plaukams atstatanti struktūrą Keratin, 300 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
8588006035391
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR.SANTE kaukė plaukams atstatanti struktūrą Keratin, 300 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Dr. Sante kaukė skirta atkurti blankių ir trapių plaukų struktūrą per visą ilgį. Dėl Pro-Keratin komplekso iš keratino, arginino, kolageno plaukai įgauna glotnumo, elastingumo ir blizgesio. Kreminė kaukė drėkina ir maitina pažeistus ir sausus plaukus. Išsišakoję galiukai ir trapumas liks praeitimi, o neigiamas šiluminis poveikis džiovinant ar tiesinant gerokai sumažės.
Keratinas yra pagrindinis plaukų „statybinis“ komponentas, patekęs į pažeistas vietas, veikia iš vidaus. Argininas yra aminorūgštis, suteikianti plaukams tvirtumo ir energijos. Kolagenas sukuria nematomą plėvelę, stiprina plaukus, saugo nuo šiluminio poveikio.

Tepkite ant švarių, drėgnų plaukų per visą ilgį. Palikite 5-10 minutėms ir tada kruopščiai nuplaukite.
Naudokite 1-2 kartus per savaitę. Esant ypač pažeistiems ir gležniems plaukams, kaukę rekomenduojama naudoti po kiekvieno plaukų plovimo.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Isopropyl Palmitate, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Arginine, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, Amodimethicone, Trideceth-10, Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool

Dr. Sante yra prekės ženklas, įkvepiantis moteris būti gražiomis ir pasitikinčiomis savimi. Ekspertai kuria efektyvias ir subalansuotas formules, ypatingą dėmesį skirdami saugiems aktyviems komponentams. Kiekviena serija yra skirta veiksmingai visapusei priežiūrai, kuri išsprendžia individualias problemas. Dr. Santé išsaugo jūsų gyvenimo džiaugsmą, aistrą ir tikslo siekimą.

Kiekviena moteris gali atskleisti savo patrauklumą, rūpindamasi savimi ir savo išvaizda.

Gamintojas ELFA PHARM, Ukraina.

Atsakingas asmuo: ELFA PHARM Polska Сhociw 99, 98-170 Widawa, Lenkija. email: info@elfa.ua

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: