DR.SANTE aliejus nuo plaukų slinkimo, 100 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,29 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 18

Prekės kodas :
8588006036565
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR.SANTE aliejus nuo plaukų slinkimo, 100 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Aliejus skirtas nusilpusiems bei slinkti linkusiems plaukams. Praturtintas aktyviu Trichogen kompleksu, kuriame yra aminorūgščių, vitaminų, mineralų ir baltymų, aktyviai veikia plaukus nuo šaknų iki galiukų. Užtikrina atstatymą ir skatina stiprių bei sveikų plaukų augimą. Aliejus puikiai atkuria ir stiprina plaukus.

Aliejus su varnalėšų šaknų ekstraktu – stiprina plaukus ir skatina plaukų augimą. Aliejus iš Inca Inchi (plukenetijos) sėklų – turi nesočiųjų riebalų rūgščių Omega 3 ir Omega 6, kurių dėka mažina plaukų trapumą ir apsaugo nuo galiukų skilinėjimo.

Pakuotėje esančia pipete tolygiai paskirstykite aliejų ant galvos odos, lengvais judesiais įtrinkite, kol susigers, tada užsidėkite polietileno kepurėlę ir apvyniokite galvą rankšluosčiu. Po 20-30 minučių nuplaukite šiltu vandeniu ir šampūnu. Kartokite procedūrą 1-2 kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: jei produkto pateko į akis, nuplaukite vandeniu.

Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Persea Gratissima Oil, Arctium Lappa Root Extract, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Parfum, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Linalyl Acetate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes

Dr. Sante yra prekės ženklas, įkvepiantis moteris būti gražiomis ir pasitikinčiomis savimi. Ekspertai kuria efektyvias ir subalansuotas formules, ypatingą dėmesį skirdami saugiems aktyviems komponentams. Kiekviena serija yra skirta veiksmingai visapusei priežiūrai, kuri išsprendžia individualias problemas. Dr. Santé išsaugo jūsų gyvenimo džiaugsmą, aistrą ir tikslo siekimą.

Kiekviena moteris gali atskleisti savo patrauklumą, rūpindamasi savimi ir savo išvaizda.

Gamintojas ELFA PHARM, Ukraina.

Atsakingas asmuo: ELFA PHARM Polska Сhociw 99, 98-170 Widawa, Lenkija. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: