MOEE FRUIT MOOD enziminis veido pilingas Orchidėja ir figų enzimai, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

11,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 48

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5904204921091
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MOEE FRUIT MOOD enziminis veido pilingas Orchidėja ir figų enzimai, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

MOEE kosmetika – tai veiksmingų ir saugių ingredientų derinys su unikaliais kvapais ir originaliu dizainu. Natūralūs augaliniai ekstraktai, užtikrins visapusišką kasdienę odos priežiūrą, pažadins pojūčius, o odos priežiūros ritualą padarys itin lengvu ir maloniu.

Fruit Mood serijos priemonėse gausu augalinės kilmės veikliųjų medžiagų, ypač vaisių. O kvapas ne tik atgaivins jūsų kūną ir protą, bet ir suteiks malonios nuotaikos. Vaisių natos primins gražias vasaros akimirkas, suteikdamos šiek tiek atsipalaidavimo kasdienėje rutinoje.

Enziminis veido pilingas skirtas visų tipų odai. Praturtintas ficinu, papainu, bromeilanu bei orchidėjų ekstraktu. Švelniai nušveičia ir suminkština odą, pašalina negyvas odos ląsteles, valo ir gaivina. Pasižymi drėkinamuoju ir šviesinamuoju poveikiu.

Nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant veido odos, vengiant sričių aplink akis. Palikite 10-15 min., po to nuplaukite drungnu vandeniu. Dėl enzimų poveikio galite pajusti lengvą dirginimą ar paraudimą.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Pasireiškus alergijos požymiams, nustoti naudoti priemonę. Nenaudoti ant pažeistos odos. Patekus į akis, plauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų.

Aqua, Glycerin, Papain, Bromelain, Ficin, Sodium Polyacrylate, Phalaenopsis Amabilis Extract, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Parfum, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: