DR.SANTE šampūnas atstatantis struktūrą Keratin, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
8588006035384
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR.SANTE šampūnas atstatantis struktūrą Keratin, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Dr. Sante šampūnas blankiems ir trapiems plaukams su naujoviška formule, praturtintas keratinu, baltymais ir UV filtrais, padarys jūsų plaukus švelnius, elastingus ir žvilgančius. Šis šampūnas puikiai valo plaukus, suteikia jiems stiprumo ir gyvybingumo.

Priemonė gerai išvalo galvos odą ir plaukus nuo nešvarumų ir riebalų pertekliaus. Šampūnas drėkina plaukus ir išlaiko drėgmę plauko viduje, užkertant kelią jų išsausėjimui ir trapumui. Taip pat šis šampūnas apsaugo plaukus nuo neigiamo aplinkos poveikio, agresyvaus saulės, vėjo ir lietaus poveikio.

Paskirstykite šampūną ant drėgnų plaukų, suputokite ir išskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite. Atsargumo priemonės: Jei produkto pateko į akis, nuplaukite jas vandeniu.

Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Ammonium Lauryl Sulphate, Glycereth-2 Cocoate, Cocamide MEA, Cocamidopropyl Betaine, PEG-12 Dimethicone, PPG-3 Caprylyl Ether, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Arginine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Polyquaternium-10, Lauryl Lactate, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Glycerin, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Caramel, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool

Dr. Sante yra prekės ženklas, įkvepiantis moteris būti gražiomis ir pasitikinčiomis savimi. Ekspertai kuria efektyvias ir subalansuotas formules, ypatingą dėmesį skirdami saugiems aktyviems komponentams. Kiekviena serija yra skirta veiksmingai visapusei priežiūrai, kuri išsprendžia individualias problemas. Dr. Santé išsaugo jūsų gyvenimo džiaugsmą, aistrą ir tikslo siekimą.

Kiekviena moteris gali atskleisti savo patrauklumą, rūpindamasi savimi ir savo išvaizda.

Gamintojas ELFA PHARM, Ukraina.

Atsakingas asmuo: ELFA PHARM Polska Сhociw 99, 98-170 Widawa, Lenkija. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: