-35% GREEN PHARMACY šampūnas nuo pleiskanų su beržo pumpurais ir cinku, 350 ml

GREEN PHARMACY šampūnas nuo pleiskanų Beržo degutas ir cinkas, 350 ml

Pridėti prie pageidavimų

1,81 €

2,79 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 8

Prekės kodas :
8588006041811
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
GREEN PHARMACY šampūnas nuo pleiskanų Beržo degutas ir cinkas, 350 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Šampūnas nuo pleiskanų su beržo degutu ir cinku. Beržo pumpurai yra natūrali priemonė nuo pleiskanų – mažina šerpetojimą ir nemalonų odos niežėjimą. Šampūnas reguliuoja riebalinių liaukų veiklą ir apsaugo nuo per didelio riebalų sekrecijos.

Aktyvus cinkas stiprina plaukus, todėl jie tampa sveiki, sudrėkinti ir elastingi. Šampūnas su cinku kruopščiai išplauna ir prižiūri plaukus, linkusius į pleiskanas.

Šampūne esantys ingredientai stiprina plaukus, suteikia jiems natūralaus žvilgesio ir apimties, o reguliariai naudojant galima efektyviai atsikratyti pleiskanų.

Naudojimas: sukamaisiais judesiais tolygiai paskirstyti šampūną ant drėgnų plaukų ir galvos odos. Nuplauti ir pakartoti. Kasdieniam naudojimui.

Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Polyquaternium-10, Betula Alba Oil, Salicylic Acid, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Betula Alba Bud Extract, Lawsonia Inermis Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Acorus Calamus Root Extract, Parfum, Propylene Glycol, Zinc Sulfate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: