MOEE FRUIT MOOD micelinis vanduo šviesinamasis Greipfrutas ir kofeinas, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

11,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 46

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5904204921053
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MOEE FRUIT MOOD micelinis vanduo šviesinamasis Greipfrutas ir kofeinas, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

MOEE kosmetika – tai veiksmingų ir saugių ingredientų derinys su unikaliais kvapais ir originaliu dizainu. Natūralūs augaliniai ekstraktai, užtikrins visapusišką kasdienę odos priežiūrą, pažadins pojūčius, o odos priežiūros ritualą padarys itin lengvu ir maloniu.

Fruit Mood serijos priemonėse gausu augalinės kilmės veikliųjų medžiagų, ypač vaisių. O kvapas ne tik atgaivins jūsų kūną ir protą, bet ir suteiks malonios nuotaikos. Vaisių natos primins gražias vasaros akimirkas, suteikdamos šiek tiek atsipalaidavimo kasdienėje rutinoje.

Micelinis vanduo skirtas pavargusiai ir praradusiai spindesį odai. Šis micelinis vanduo yra daugiau nei paprastas valymas. Dėl daugybės veikliųjų medžiagų jūsų odai suteikiama visapusiška priežiūra. Praturtintas vitaminu C, betainu, kofeinu, greipfruto ekstraktu bei pieno rūgštimi. Švelniai valo odą, pašalina makiažą, suminkština, pasižymi drėkinamuoju ir gaivinamuoju poveikiu.

Suvilgykite priemone kosmetinį vatos diskelį. Švelniai nuvalykite veido odą, akių vokus ir lūpas. Nereikia nuplauti.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Pasireiškus alergijos požymiams, nustoti naudoti priemonę. Nenaudoti ant pažeistos odos. Saugoti nuo vaikų.

Aqua, Glycerin, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Disodium Cocoyl Glutamate, Citrus Grandis Fruit Extract, Betaine, Sodium Ascorbyl Phosphate, Caffeine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: