MOEE FRUIT MOOD valomosios putos drėkinamosios Damasko rožė ir arnika, 150 ml

Pridėti prie pageidavimų

12,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 52

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5904204921077
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MOEE FRUIT MOOD valomosios putos drėkinamosios Damasko rožė ir arnika, 150 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

MOEE kosmetika – tai veiksmingų ir saugių ingredientų derinys su unikaliais kvapais ir originaliu dizainu. Natūralūs augaliniai ekstraktai, užtikrins visapusišką kasdienę odos priežiūrą, pažadins pojūčius, o odos priežiūros ritualą padarys itin lengvu ir maloniu.

Fruit Mood serijos priemonėse gausu augalinės kilmės veikliųjų medžiagų, ypač vaisių. O kvapas ne tik atgaivins jūsų kūną ir protą, bet ir suteiks malonios nuotaikos. Vaisių natos primins gražias vasaros akimirkas, suteikdamos šiek tiek atsipalaidavimo kasdienėje rutinoje.

Valomosios putos skirtos normaliai ir sausai odai. Praturtintos pieno rūgštimi, betainu, d-pantenoliu, Damasko rožių hidrolatu, arnikos ekstraktu bei alantoinu. Švelniai valo odą, pašalina nešvarumus bei makiažo likučius. Pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, ramina odą, padeda palaikyti natūralų odos balansą.

Reikiamą kiekį priemonės išspauskite ant drėgnų delnų ir lengvai masažuojant paskirstykite ant veido odos. Nuplaukite drungnu vandeniu.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Pasireiškus alergijos požymiams, nustoti naudoti priemonę. Nenaudoti ant pažeistos odos. Patekus į akis, plauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų.

Aqua, Decyl Glucoside, Glycerin,Cocamidopropyl Betaine, Betaine, Lactic Acid, Allantoin, Rosa Damascena Flower Water, Panthenol, Arnica Montana Flower Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Cucumis Melo Fruit Extract, Parfum, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: