TUTTI FRUTTI micelinis vanduo su vaisių rūgštimis Let's Face It, 200 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,29 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 18

Prekės kodas :
5900117979365
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
TUTTI FRUTTI micelinis vanduo su vaisių rūgštimis Let's Face It, 200 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Micelinis vanduo su vaisių rūgštimis ir alaviju 5% + vitaminas C - tai novatoriškas sprendimas, kuris ne tik efektyviai pašalina makiažą, bet ir atgaivina odą, palikdamas ilgai išliekantį gaivumo pojūtį. Naudojant šį micelinį skystį turėsite švarią, spindinčią odą ir džiaugsitės apelsinų ir mėtų kvapu.

Priemonės formulė apima energizuojantį vitaminą C, vaisių rūgštis, alaviją, apelsinų ekstraktą ir mėtų eterinį aliejų. Micelinis vanduo ne tik efektyviai pašalina makiažą, bet ir aprūpina odą vertingomis maistinėmis ir drėkinančiomis medžiagomis. Svarbu tai, kad jame nėra stiprių ploviklių, todėl jis švelnus net ir jautriai odai. Sudėtis sudaryta iš net 98% natūralios kilmės ingredientų, o produktas yra visiškai veganiškas (100% VEGE).

Paskirstykite skysčio ant kosmetinio diskelio ir juo nuvalykite veidą, kaklą ir dekoltė. Kartokite veiksmą, kol vatos diskelis taps švarus. Naudokite ryte ir vakare. Naudodami akių makiažui pašalinti, likučius nuplaukite šiltu vandeniu. Dermatologiškai patikrinta.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Citrus Aurantium Amara (Orange) Fruit Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Malic Acid, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Mentha Arvensis (Wild Mint) Herb Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Sodium Levulinate, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: